16-åringen kollapset på hjemmefest. Nå advarer mammaen alle mot det som nesten DREPTE henne

589

Amy Thomson, en 16 år gammel jente fra Glasgow, Skottland, var som tenåringer flest. Hun elsket å være med venner, shoppe, trene og gå på fester, og hun var også svært populær.

Men selv om Amy drakk alkohol av og til, hadde hun aldri rørt noe annet dop. Men på en hjemmefest for to år siden skulle dette forandre seg, og ødelegge livet hennes for alltid.

Den unge jenta ble tilbudt en liten, gjennomsiktig kapsel med noe hvitt pulver inni som skulle vise seg å være partydopet ecstasy. Amy hadde først nektet, men gav til slutt etter for gruppepresset vennene hennes utsatte henne for.

Bare noen minutter etter at Amy og vennene hennes hadde tatt kapselen gikk det fryktelig galt. De falt alle sammen ned på bakken, én venn hadde besvimt mens de andre vennene hadde kraftige kramper. De andre på festen ble vettskremte og ringte til politi og ambulanse øyeblikkelig.

De fire ble fraktet til sykehuset, og vennene hennes var heldige. Bare kort tid etter at de hadde ankommet akutten ble de skrevet ut, men for Amy var det langt verre.

16-åringen lå i koma i nesten en hel måned før hun var stabil nok til å våkne. Det tok to måneder til før hun kunne flyttes til rehabiliteringsavdelingen for alvorlige hjerneskader. Amy kunne knapt snakke og kunne kun sitte oppreist i en rullestol.

I dag er Amy betraktelig bedre, men hun har fremdeles en lang vei å gå før hun blir helt frisk.

Mammaen hennes sier at hun skjønner at ungdommer kan ha vanskelig for å skjønne hvor alvorlige konsekvensene av dette dopet kan være, og oppfordrer alle foreldre til å vise tenåringene sine denne historien. Det kan redde liv.

«Om dette ikke er en øyneåpner for alle som bruker slikt, så vet jeg ikke hva som er,» forteller mammaen til Daily Mail.

I videoen nedenfor kan du se forandringen til Amy, før og etter at hun tok den ene kapselen på en fest.

La oss hjelpe Amy og mammaen hennes med å spre denne advarselen, da dette er utrolig viktig å vite om! Vær så snill å DEL dette med vennene dine på Facebook, slik at de også ser det!