På første date avslører hun at hun bruker parykk. Men SVARET hans får henne til å løpe til toalettet!

2014

Det første stevnemøtet er alltid det vanskeligste. Man er så nervøs for om man kommer til å gi et godt inntrykk, og tenker alltid det verste: Tenk om noe går galt, tenk om han/hun ikke liker meg, tenk om jeg søler på meg, eller tenk om jeg mister parykken…

Det sistnevnte er kanskje ikke et kjent problem for så mange av oss, men for Eve Betts er dette en reell frykt.

Da Eve var yngre ble hun stadig mobbet for hvordan hun så ut. Hun hadde nemlig ikke hår.

Eve har en total form for alopecia, en sykdom hvor kroppens immunforsvar sender alle hårsekkene i en hvilestadie, som gjør at man mister håret.

Og barn og ungdommer kan være slemme om noen ser litt annerledes ut:

«Det var ting som ‘Du har ikke øyenbryn’. Jeg husker ikke at jeg ble særlig opprørt over det… før nå. Det er veldig, veldig vanskelig,» forteller hun.

Eve Betts er med i det kjente britiske TV-programmet ‘First Dates’ – et realityprogram som filmer første stevnemøte mellom to single mennesker.

Eve bestemte seg for å være ærlig fra starten av: «Jeg har ikke hår, og jeg går med parykk,» sier hun, og tar av seg den mørke parykken.

Daten hennes, Jordan, fikk først et lite sjokk når han så henne fjerne parykken – som han trodde var hennes ekte, fyldige hår. Men så viser han sitt sanne ansikt – og Eve blir svært emosjonell.

Eve, som har blitt ertet og mobbet i alle år på grunn av hennes hårløse hode, var sikker på at hun hadde skremt ham bort. Men det går ikke an å mistolke ærligheten i ansiktet hans når sier at det virkelig kler henne!

Eve sliter med å få parykken på igjen, og Jordan utbryter: «Ikke ta den på igjen!»

Jordan syntes ikke at håret hennes spilte noen rolle, og han ble helt imponert over hvor nydelig og unik hun så ut uten parykken.

Dette svaret fikk Eve til å måtte løpe til toalettet for å samle seg. Og etter en stund kommer hun tilbake – uten parykken.

Jordan nøler ikke med å fortelle henne at dette var det beste stevnemøtet han noensinne hadde vært på, og overøser Eve med komplimenter.

For en overraskende perfekt første date! Jeg vet ikke hva jeg syntes var vakrest: Eves mot, eller Jordans reaksjon!

SE den nydelige videoen nedenfor, og DEL gjerne dette med venner og familie på Facebook!