16. juli 2024

Hunden er dødssyk, men vil følge matmor til alteret. Det som skjer da får ALLE til å gråte

Kelly O’Connell fra Colorado, USA skal feire den største dagen i sitt liv. Det ville ikke ha blitt det samme uten hennes beste venn gjennom 15 år, hunden Charlie.

Som 19-åring fant Kelly den svarte labrador-valpen forlatt i en handlekurv på midten av vinteren. Den ville snart ha frosset i hjel om hun ikke hadde gått forbi, og hun tar den lille valpen med seg hjem øyeblikkelig. Siden den gang, har de gått i gjennom tykt og tynt sammen.

Men nå er Charlie 15 år, og har en kreftsvulst på hjernen. Kelly vet at han ikke har lenge igjen å leve.

«Egentlig så hadde vi satt opp en time hos dyrelegen en uke før bryllupet. Han var så syk at han måtte avlives, og vi kunne ikke la ham lide lenger. Men plutselig ble han bedre. Det var som om han ønsket å være der,» forteller Kelly.

På bryllupsdagen forlater den gamle hunden aldri Kellys side, og han følger henne til og med opp til alteret. Men så snart det nye ekteparet har avlagt løftene sine, tappes han for krefter. Han klarer ikke å gå tilbake, og søsteren til Kelly må bære ham.

Bruden begravet ansiktet sitt i pelsen hans, og klemmer ham ømt. «Du klarte det,» hvisker hun til ham om og om igjen. Alle gjestene gråter. De vet dette er et av de siste øyeblikkene de to vil få sammen.

En kort uke senere sovner Charlie stille inn. Det eneste som er igjen, er 15 år med gode minner sammen, og de nydelige bryllupsbildene. «Charlie betydde alt for meg, han var hele verdenen min,» forteller Kelly. «Når jeg ser disse bildene, spesielt de hvor Charlie er omgitt av blomster, ser jeg bare hvor lykkelig han ser ut. Selv når jeg tenker at kanskje jeg forventet for mye av ham, så ser jeg på disse bildene og tenker at han ønsket å være der. Han ville være til stede på mammas store dag, og se at jeg var i gode hender.»

Dette er så vakkert. Du kan se kjærligheten mellom de to bestevennene på hvert eneste bilde, og Charlie holdt ut litt lenger for Kellys skyld. Hvil i fred, Charlie.

DEL denne rørende historien med vennene dine på Facebook!