Den høygravide pitbullen ble reddet fra gata og var livredd for mennesker. Men se henne NÅ:

280

Den høygravide pitbullen har ikke hatt det lett i livet. Hun var svært underernært, var redd for alt mulig, og alt tydet på at hun hadde hatt noen svært dårlige erfaringer med mennesker før. Heldigvis kommer redningen ofte når man minst venter det.

Noen hadde funnet henne og tatt henne med seg til en veterinær, som igjen ringte til Noelani som er fostermamma for pitbuller i nød. Hun hadde egentlig ingen planer om å ta inn flere hunder siden hun allerede hadde flere å ta seg av, men da hun fikk se den gravide hundemammaen klarte hun ikke å si nei.

 

Noelani skjønte snart at denne hunden var spesiell, og gav henne navnet April. Hun fikk valpene sine og viste seg snart å være verdens beste mamma!

April var fremdeles redd for alt og alle, og stolte ikke på mennesker, men Noelani nektet å gi opp. Hver dag ble brukt til å skape tillit mellom dem, og sakte men sikkert begynte April å forandre seg.

 

Hun begynte å elske å bli klappet, så å få klemmer, og hun lager det søteste ansiktsuttrykket i verden når noen forteller henne hvor pen hun er!

 

Snart ble samtlige av valpene hennes adoptert bort til gode hjem, og April begynte å vise en helt ny og leken side av seg selv! Hun elsker andre hunder, så det var en forutsetning at de som skulle få henne måtte ha flere vennlige hunder som hun kunne leke og kose med.

 

Og snart fant hun sin perfekte familie:

 

Vanessa hadde sett bildene av April på Facebook, og ble helt betatt av henne. Hun og ektemannen bestemte seg for at de bare måtte spørre om de kunne få henne som sitt nye familiemedlem, og de var sikre på at hun og hunden deres Bessie ville bli bestevenner. Og det skulle de få helt rett i!

 

Nå er April den lykkeligste hunden i verden, og tilbringer hver dag sammen med en familie som elsker henne over alt på jord!

SE den hjertevarmende videoen av Aprils utrolige forvandling, og DEL gjerne historien med vennene dine på Facebook for å hylle dyrevennene som gjorde dette mulig!