Pitbullen ble reddet fra et liv med daglige hundekamper: Nå er hun barnas største BESKYTTER

513

Da politiet stormet inn i huset til den kriminelle gruppen, fikk de sjokk da de oppdaget et helt rom fylt med skadde og blødende hunder. Hundene hadde blitt brukt som underholdning, og hadde blitt tvunget til å slåss for livet.

Blant dem var hunden Karma.

Ansiktet til den unge hunden var dekket av åpne sår og hun hadde levd et forferdelig liv i smerter og frykt – helt til nå.

 

For første gang skulle hun få bo hos noen snille mennesker, men ikke nok med det: hun skulle få bo med en hel familie!

Fosterfamilien var først litt bekymret over hvordan det harde livet hennes kom til å gå overens med en travel barnefamilie, men de hadde ikke trengt å uroe seg.

 

Karma tok øyeblikkelig på seg rollen som barnas beste venn og sterkeste beskytter, og hun vil helst være med dem hvert eneste minutt av dagen!

 

Til tross for en fortid som kamphund, har hun aldri vist noen tegn til aggresjon, og er den mest omsorgsfulle og kosete hunden familien har sett!

 

De bestemte seg snart for at de ikke orket tanken på å skilles fra henne igjen, og spurte om de kunne adoptere henne permanent – og det fikk de!

 

«Det er 4 år siden Karma kom til oss… Hun gjorde familien vår komplett, og reddet oss mer enn vi reddet henne,» forteller mammaen.

 

SE den hjertevarmende historien til Karma nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for vise at pitbuller ikke er farlige!