Den vansirede mannen med arr sier hei til 5-åringen: Svaret hennes rører millioner til TÅRER

2832

Noen ganger er det de minste kroppene som har de største hjertene. Det beviste 5 år gamle Temperance Pattinson da hun hadde en samtale med mannen med de stygge arrene.

Mannen med arrene heter Simon Brown, og hadde i over 13 år dedikert livet sitt til den britiske hæren. Gjennom disse 13 årene hadde han alltid klart seg gjennom flere farlige oppdrag, heldigvis uten større skader. Men i 2006 ble livet hans snudd på hodet.

Simon hadde akkurat reddet seks kolleger da han ble skutt i ansiktet av en snikskytter. Mot alle odds overlevde han angrepet, men ble blind på det ene øyet og måtte gjennomgå over 25 operasjoner for å gjenoppbygge ansiktet igjen.

Etterpå så ikke Simon ut som seg selv lenger, og selvbildet hans knuste helt.

 

Ikke bare måtte han lære seg å leve med å være delvis blind, men han måtte lære seg å leve selvstendig igjen, og lære å takle at folk stirret på ham i frykt eller avsky. Men det som såret ham mest var at han aldri mer kunne returnere til jobben han elsket.

Men til tross for at mange barn ville blitt redde for å se en så skadet mann, har 5-årige Temperance, eller ‘Tempy’, alltid vært fascinert og stolt over de som kjemper for at andre skal være trygge. Bare 3 år gammel begynte hun å gjøre frivillighetsarbeid for å kunne samle inn penger til sårede soldater.

Drømmen hennes? Å en gang få lov til å møte en ekte soldat!

 

Organisasjonen Enter Help for Heroes jobber for å støtte de soldatene som har blitt skadd eller syke i tjeneste, og det var de som sørget for at Simon og Tempy til slutt fikk møtes ansikt til ansikt.

Men før møtet var Simon svært bekymret. Han var redd for at den lille jenta ville bli skremt av å se det arrete ansiktet hans og fryktet at hun kom til å se på ham som et monster.

 

Slik gikk det absolutt ikke. På bare noen sekunder viser Tempy at barn kan se indre skjønnhet bedre enn de aller fleste voksne, og de to heltene har en samtale som har rørt millioner av mennesker til tårer over hele verden.

SE dette nydelige møtet i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også mener at Simon og Tempy er helter!