Jenta overlever ikke uten slangen. Men når hun vil bade i sjøen opplever hun noe UFORGLEMMELIG!

2003

Da Lauren Cosgrove fra Skottland ble født, veide hun ikke 1 kilo en gang. Hun ble født for tidlig i uke 27 av svangerskapet, og tilbrakte deretter sitt første leveår på sykehuset.

Mange ganger gjennom de neste årene ble tilstanden hennes kritisk, men hver gang overlevde hun på grunn av familiens støtte og kjærlighet, og legene som aldri gav opp.

 

Etter en lang stund fant legene endelig ut hva det var som gjorde Lauren så syk. Hun led nemlig av kort tarm-syndrom, og manglet den delen av tynntarmen som hjelper kroppen absorbere næringstoffer skikkelig.

For at jenta skulle overleve måtte legene operer inn en slange i magen hennes slik at hun kunne få tilstrekkelig næring. Slangen må være der 24 timer i døgnet, sju dager i uken, 365 dager i året.

 

Lauren lever med konstante smerter, men til tross for dette er hun en livsglad liten jente med en helt utrolig fantasi.

 

Etter å ha tilbrakt så mye tid på sykehuset har hun nemlig utviklet en stor interesse for havfruer, og hun sitter ofte å tegner disse magiske vesenene mens hun drømmer seg bort.

Hennes største ønske?

Å få møte en ekte havfrue!

 

Det var en sykepleier som merket Laurens store interesse i de vakre skapningene, og hun bestemte seg for å gjøre noe helt spesielt for den lille jenta.

En dag fikk plutselig Lauren en presang: Det var en havfruekjole!

 

Men det var ikke alt. Lauren tok på seg kjolen, og hun og familien ble hentet i en limousin. Lauren trodde at hun skulle til et vannmuseum, men hadde ingen anelse om det utrolige hun snart skulle få se.

Skottland er jo kjent for sine vakre, mystiske innsjøer og sine mystiske skapninger, og snart stanser limousinen ved en fortryllende innsjø.

Så, ute i vannet får Lauren øye på noe: En skapning svømmer mot henne fra innsjøen…Og hun har hale!

 

Lauren kan knapt tro sine egne øyne når hun ser havfruen svømme frem til henne. Havfruen viser seg å være veldig snill og og har til og med en gave fra havet til henne! Lauren løfter opp håret sitt, og havfruen fester et magisk perlesmykke rundt halsen hennes. Etter en lang stund der de to snakket om «viktige havfrue-ting», måtte havfruen dra tilbake igjen, og etterlot Lauren med et minne hun aldri vil glemme.

 

Det ble en fortryllende dag for den vesle jenta, og det hele ble avsluttet med pizza med familien.

Det var organisasjonen «Rays og Sunshine» som hadde ordnet til alt dette etter at sykepleieren hadde kontaktet dem, og de hadde til og med fått «havfruen» Linden Wolbert til å svømme helt fra Los Angeles i USA til Skottland.

Se den rørende videoen nedenfor og DEL denne magiske historien med vennene dine på Facebook om du også synes at dette var en nydelig overraskelse!