10-åringen skriver en beskjed på butikkesken. Når de ansatte ser den KNUSER hjertene deres!

1040

Debbie Ashworth fra Liverpool, England, har tatt med sin 10 år gamle sønn, Leon, for å gå å handle til familien deres på fem. På butikken får sønnen øye på noe som han bare ikke klarer å rive øynene bort i fra.

En stor panda-bamse får gutten til å smelte helt, og han spør mammaen sin høflig: «Mamma, kan jeg vær så snill få den bamsen?»

Men Debbie, som jobber som sykesøster har ikke nok penger igjen denne måneden. Hun forklarer at de kan komme tilbake når hun har fått lønnen sin inn på kontoen neste måned. Den lille gutten skjønner det, men blir igjen litt med bamsen mens mammaen handler de siste tingene de trenger. Han fisker opp en penn fra ranselen sin, og skriver en beskjed på esken som pandaen sitter i:

«Mammaen min har ikke nok penger, så hun skal kjøpe Pandy til meg neste fredag, den 15. juni. 

Så vær så snill å ikke kjøp ham, det vil få meg til å gråte. 

Tusen takk. 

Navnet til pandaen et Pandy!

Hilsen hans forhåpentligvis fremtidige eier»

 

Når butikksjefen David Bateman finner esken med guttens knotete skrift på knuser hjertet hans. Raskt bestemmer han seg for å gjøre alt i sin makt til å forene gutten med «Pandy» igjen, og han legger ut bildet av esken på Facebook. En lokal avis får også med seg dette, og hjelper til i søket.

 

På den måten fikk Debbie plutselig øye på pandaen igjen bare noen dager etter at hun måtte fortelle sønnen at hun ikke hadde råd til å kjøpe den.

Butikkens ansatte hadde gått sammen for å kjøpe bamsen til Leon, og de var minst like glade som gutten selv: «Det øyeblikket når jeg gav ham pandaen var helt utrolig,» forteller en av de ansatte entusiastisk. «Å få se Leons overlykkelige ansikt var helt fantastisk. Det var det vakreste øyeblikket jeg har sett i hele min tid jobbende her.»

 

Mammaen forteller om sønnens reaksjon når de forlot butikken etterpå: «Når vi gikk ut igjen sa han til meg: ‘Detter er den beste dagen i mitt liv!’ Det betydde virkelig mye for ham – tusen hjertelig takk!»

Med denne fine gesten gjorde de ansatte i butikken den lille gutten utrolig lykkelig – og de gav ham hans nye bestevenn, nemlig pandaen Pandy!

DEL denne søte historien om du også synes at det de ansatte gjorde var fantastisk!