Den lille jenta begynner å gråte på flyet: Da får den fremmede henne til å tie med bare 3 ord!

624

Noen ganger føles det som om alt bare slår seg helt vrangt og ingenting går din vei. Slik følte pappaen Wesley Thomas det når han og kona var ute å reiste med datteren deres, og hun begynte å skrike og gråte på flyet.

Mange småbarn opplever ubehag på flyturer, de kan være trøtte, irriterte, ha vondt i ørene.. ja, listen er lang. Datteren til Wesley var rastløs og sutrete, og gav HØYLYTT beskjed om akkurat i det flyet flyet hadde kommet seg i luften.

I slike situasjoner er betyr innstillingen til medpassasjerene alt: Hvis de blir sure, syter og sender stygge blikk og kommentarer til familien, vil både foreldre og barn ble enda mer stresset, og situasjonen kan forverres, mens hvis folk viser forståelse eller hjelper til, kan det hele være over på et minutt.

En mann som satt foran familien kikket bak på dem, og reiste seg raskt opp for å hente noe i hyllen ovenfor.

Men da pappaen trodde at mannen skulle hente øreproppene sine, tok han faktisk frem noe helt annet.

Han bøyde seg ned mot familien og spurte:

«Vil hun tegne?»

 

Wesley var så overrasket at han først ikke skjønte hva mannen hadde spurt om, men mannen gav datteren et tegnebrett og forklarte vennlig at han selv hadde fire døtre, så han kunne kjenne seg godt igjen i den stressende situasjonen!

Datterens ansikt lyste opp da hun så det fine tegnebrettet hun skulle få låne, og snart satt hun i ro, helt oppslukt av tegningene sine. Den vesle jenta var musestille og strålende fornøyd gjennom hele flyturen, og foreldrene kunne ikke takke mannen nok da de landet igjen.

For en fantastisk fin og enkel gest fra en fremmed! Det virker kanskje som så lite, men for Wesley og familien betydde det virkelig mye… DEL gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook for å hylle slike hverdagshelter!