2-åringen tror at den fremmede mannen er Julenissen: Samtalen deres er helt SKJØNN!

457

Hvilket barn elsker vel ikke gode, gamle Julenissen? Den snille, skjeggete, runde gamle mannen som bare vil at barn over hele verden skal ha en fin jul er mange barns største helt, og denne jenta fikk møte ham – helt tilfeldig i butikken!

Mammaen var ute og handlet sammen med sin 2 år gamle datter da datteren plutselig stivnet. Et sekund senere setter hun fingeren foran munnen og utbryter: «Mamma, hysj, det er Julenissen!»

Mammaen snudde seg leende rundt og skjønte plutselig at datteren ikke bare hadde fått øye på en stor figur som så ut som Julenissen, men en fremmed gammel mann med hvitt skjegg og rød skjorte som lignet Julenissen på en prikk!

Etter litt oppmuntring fra foreldrene tørr jenta å gå mot «Julenissen» (som egentlig heter Roger Larck) for å si hei.

«Julenissen?» spør lille Sophie forsiktig når hun kommer nærme nok.

«Hehe, jeg har blitt kalt verre ting,» smiler Roger.

Så begynner en fantastisk søt samtale mellom de to, der Roger snart skjønner at i dag, ja, da må han rett og slett bare late som om han er selveste julenissen!

Sophie vil gjerne vise frem de fine nymalte neglene sine til Julenissen, og forteller at hun har satt ut melk og kjeks til ham og reinsdyrene hans. Hun spesifiserer flere ganger at han må dele med reinsdyrene slik at det blir rettferdig.

Hun kommer derimot snart på at reinsdyr helst bare spiser gress, og «Julenissen» svarer: «Det gjør de, men på Nordpolen er det ganske vanskelig å få tak i!»

SE resten hav den herlige samtalen i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å spre litt ekte, barnslig julemagi!