Ekte kjærlighet: Barndomskjærestene gifter seg til tross for at hun er dødssyk!

1107

Jake Coates og Emily Collett fra Irland er del av en kjærlighetshistorie som vil sette Romeo og Julie i skyggen. De to møttes da de bare var 11 år gamle, og de ble øyeblikkelig bestevenner.

Da de var 13 begynte Jake å utvikle følelser for Emily, og gav henne kjælenavnet «hummeren min». De to var uadskillige, og endelig ble de to sammen i en alder av 16 år.

De to ungdommene holdt sammen i tre år, men slo opp da de flyttet bort fra hverandre for å studere i forskjellige byer, og til slutt flyttet til forskjellige land.

Men så, 10 år etter at de slo opp, fant de to sammen igjen – historien deres var langt ifra over!

 

Det var bare ett problem, de bodde fremdeles i forskjellige deler av verden! Jake arbeidet nå som lege i Australia og hun som førskolelærer i London, England. Men Jake hadde ingen planer om å gi slipp på sin første kjærlighet igjen. Han planla i hemmelighet en ferietur til dem til Filippinene, og skulle fri til henne der.

 

Men så gikk alt fryktelig galt.

Emily ble plutselig syk, og ble fraktet til sykehuset.

Etter lang tid og flere omfattende undersøkelser fikk hun den knusende beskjeden: «Du har skjoldkjertelkreft, Emily. Det er ingenting vi kan gjøre. Du kommer til å dø. Vi beklager.»

Det viste seg at kreften hadde spredt seg til andre organer, og var allerede i den siste fasen.

Emily måtte skrive den fryktelige beskjeden til Jake, som var på andre siden av kloden. Så snart han leste ordene hennes, satte han seg på første fly til England for å være med henne. Han ville tilbringe så mye tid som overhode mulig med sin elskede Emily før det var for sent.

Men dødsdommen hennes forandret ikke følelsene eller planene hans, og Jake gikk ned på ett kne så snart Emliy følte seg litt bedre. Han fridde til sitt livs kjærlighet over en kopp te, og hun synes det var helt perfekt.

Men Emily hadde ingen planer om å gi opp kampen. Hun ville så gjerne leve for mannen i sitt liv, og var fast bestemt på å kjempe så lenge hun klarte. Sammen syklet de fra London til København (over 2000 km) for å samle inn penger til sykehuset ‘The Royal Marsden’ hvor Emily fikk behandlingene sine. Hun ønsket å spre oppmerksomhet til andre som led av kreft og støtte dem i deres kamp.

Og tandemsyklingen var en stor suksess: Paret fikk tilbringe masse tid sammen, og de samlet inn over 1,5 MILLIONER kroner!

 

De fikk endelig gifte seg i september 2016, og det var en lykkens dag med alle deres venner og familie.

 

De to fikk noen nydelige måneder sammen før Emily tapte kampen mot kreften. Hun var bare 31 år gammel.

 

På tross av at han mistet sin største kjærlighet i livet, velger Jake ofte å snakke om Emily, og prøver å leve et liv hun ville vært stolt av.

«Emmy var utrolig bemerkelsesverdig. Motet hennes hadde ingen ende, og besluttsomheten hennes var urokkelig. Hennes skjønnhet, ynde, og omtenksomme natur var usammenlignbar,» skriver Jake på Facebook. «Hun var unik.»

 

Emily vil leve for alltid i hjertene til de som elsket henne, og alt arbeidet hun gjorde for sykehuset vil redde andre menneskers liv i flere år fremover. Menneskene i livet hennes var heldige som fikk kjenne henne, selv om det bare var for en kort stund.

Dette er litt av en kvinne. Alle bildene av henne er smilende og positive, og hun kjempet for hver eneste dag hun fikk sammen med Jake. DEL denne historien for å hedre et ungt par som ble revet fra hverandre så altfor tidlig <3