Han skal bare trille pasienten til rommet. Men det kameraet fanger spres nå over hele verden!

2491

Det er lett å bli fortvilet over menneskeheten i 2017. Vi ser stadig nye terroristangrep, og hører stadig om drap, voldtekter, barne- og dyremishandling, og umenneskelige forhold for eldre og syke…

Heldigvis finnes det mennesker som ønsker å spre litt lys, varme og glede i verden. Sykehusarbeideren Lindon Beckford er en av disse.

Lindon er et lysende eksempel på at det fremdeles finnes mennesker der ute som har hjerter av gull, og som behandler andre mennesker på en verdig og medmenneskelig måte.

I over 30 år har amerikanske Liston berørt livene til pasientene på sykehuset Beth Israel Deaconess Medical Center i Boston. Jobben hans er ganske enkelt å transportere pasienter fra eller til operasjonssalen og forskjellige rom. Men Lindon gjør så mye mer enn dette.

For pasientene kan turen fra rommet sitt til operasjonssalen være de skumleste minuttene i deres liv, og dette er Lindon klar over. Han vet også at rollen hans som transportør kan utgjøre en stor forskjell for pasientene. Gjennom alle sine år på sykehuset har Lindon gitt pasientene en trygghet og ro når de er i hans omsorg.

Han smiler og spøker med pasientene, og starter alltid turen med: «Heisann! Mitt navn er Lindon, og jeg er sjåføren din i dag!»

Så begynner han å synge.

Denne mannen er virkelig en ekte engel, og hans vakre stemme reflekterer bare hjertet hans.

Du kan se en vanlig dag på jobben for Lindon nedenfor, og det kommer til å varme hjertet ditt. Jeg håper inderlig at flere kan se dette i dag og bli minnet på at det finnes fantastisk gode mennesker der ute i verden, og at det er så lett å være et godt menneske selv!

DEL denne historien med vennene dine på Facebook for å inspirere andre til å gjøre det lille ekstra for sine medmennesker!