Han synger «Hallelujah» i bryllupet. Det bruden da hører fra altergangen rører henne til TÅRER

1226

Det er alltid fantastisk å høre på en virkelig god sanger. Enten om det er Frank Sinatra eller en lokal gitarist, så klarer disse talentfulle menneskene å bringe fram følelser i alle rundt seg. Og når et stort talent synger for sin nye brud i kirken, ja da blir det rett og slett direkte emosjonelt!

Brudgommen i videoen ville synge for sin vakre brud for å vise henne hvor høyt han elsker henne. Og det er ikke hvilken som helst sang han skal synge heller: «Hallelujah» av Leonard Cohen er verdenskjent, men jeg tror aldri jeg har blitt så rørt når jeg har hørt den som nå.

Best av alt?

Den er på italiensk!

Jeg trodde virkelig ikke at denne sangen kunne bli stort finere, men når brudgommen og vennene hans stemmer i på kjærlighetens språk kjenner jeg faktisk at tårene presser på… Og det gjør gjestene i bryllupet også!

SE videoen nedenfor for å både se og høre denne fantastiske tolkningen av «Hallelujah» på italiensk, og DEL den med vennene dine på Facebook om du også fikk tårer i øyene!