Den fremmede mannen tafset henne på rumpa. Nå spres bildet av hennes GENIALE hevn over nettet!

1786

Omtrent hver eneste dag hører man om kvinner som utsettes for seksuell trakassering når de har vært ute på byen eller på festivaler. For mange kvinner har dette skjedd så ofte at de har begynt å tenke at det er normalt, og at man bare må akseptere det. Det gjorde ikke denne kvinnen.

32 år gamle Krystal Olsen ble tafset på helt ut av det blå, av en mann hun ikke kjente. Men mens de aller fleste gjerningsmenn ikke får noen konsekvenser for sin heslige og nedverdigende oppførsel, hadde Krystal andre planer for denne mannen.

Så snart Krystal kjente mannens hånd tafse på rumpa hennes ble hun forbannet. Istedenfor å komme seg unna, snudde hun seg og grep tak i mannen.

Med en styrke hun ikke visste hun hadde, slepte hun han med seg ut til utgangen av klubben. På veien dit sloss han imot henne, og endte opp med å smelle henne inn i en vegg – men hun nektet å slippe, og fikk tak rundt nakken hans og dro han helt ut. Da ringte hun politiet.

Politiet kom straks til stedet og tok mannen med seg, men ikke før Krystal hadde tatt et bilde av ham som hun senere la ut på Twitter.

På bildet skrev hun:

«Denne fyren tok meg på rumpa. Jeg dro ham ut i et nakketak, og han slo meg inn i en vegg. Senere gråt han som en tispe når han ble arrestert.»

Bildet vakte store reaksjoner og har blitt likt over 380 000 ganger, og delt over 80 000 ganger. Mange hyller Krystal for at hun lærte mannen en lekse, og minner mange på at det faktisk ikke er lov å tafse på andre uten deres tillatelse. Men det er også de som sier at hun var unødvendig streng, og at hun bare burde ha ignorert ham fordi «gutter er gutter»…

Hva mener du? Fortell oss gjerne i kommentarfeltet og DEL denne historien med vennene dine på Facebook!