MC-pappaen tar med sin syke datter til butikken. Da sier kassadama 2 ord som får ham til å GRÅTE

879

Det føles alltid grusomt når barna er syke. Som forelder vil man bare ta alt ubehag og smerte fra dem, og gi dem vår fulle oppmerksomhet.

Men ofte er det slik at man må ut å kjøpe medisiner eller mat også, og da må man enten forlate dem eller ta dem med. Denne pappaen gjorde det sistnevnte, men denne raske turen til butikken kommer han aldri til å glemme.

Pappaen Maxwell T. Auger skriver dette om hendelsen på Facebook:

«For noen uker siden ble datteren min Chelsea veldig syk. Kona mi var nødt til å jobbe, og Chelsea hadde feber og klarte ikke å holde på maten. Jeg ble nødt til å sende hjem barnevakten og bli hjemme fra jobb.

Jeg ringte til barnelegen og fikk en liste over ting jeg måtte kjøpe for å forhindre at datteren min ble uttørket. 

Hun følte seg bra i det øyeblikket og oppførte seg fint på butikken: Hun verken skrek eller gråt, og oppførte seg som enhver frisk 19 måneders baby. Hun oppførte seg så fint at jeg gav henne et nytt kosedyr som hun holdt godt fast i. 

Jeg gikk inn ved hyllene med barnemat – og det var da festen startet. 

Datteren min kikket opp på meg eg og begynte plutselig å gråte (mens jeg holdt henne), og så kastet hun opp over hele gulvet og sin egen jakke. 

Nå, helt dekket av oppkastet hennes og med et gråtende barn, måtte jeg fremdeles hente næringsdrikken hennes, noen andre småting, og betale for en hel handlevogn med ting vi trengte. 

Jeg setter henne ned, tar henne i hånden og begynner å føre oss mot kassene med henne i den ene hånden og vogna i den andre. Så begynner hun å spy igjen, OVER HELE MEG og gulvet. Men isteden for å hjelpe meg, begynner folk å stoppe å glo (TULLER DERE MED MEG?!).

Jeg får øye på noen jeg tror er en ekspeditør som jobber der. Jeg spurte henne med en skjelven stemme og tårer i øynene, jeg følte meg helt hjelpeløs, ‘Unnskyld, kan du hjelpe meg med dette her? Jeg må få henne hjem.’

Uten å nøle ett sekund svarte hun ‘Ja, selvfølgelig,’ og så holdt hun ut armene sine for å holde datteren min som var dekket av oppkast, slik at jeg kunne få ta av meg min egen spy-dekkede jakke og Chelseas. 

Så sa hun, ‘Bare følg meg så skal vi sørge for at du kommer deg hjem. Jeg skal hjelpe dere.’

Det kjentes som om en stein ble løftet fra skuldrene mine!

Her sto det en kvinne som ikke bare ville hjelpe oss, men som uten å tvile et sekund strakk ut hendene for å holde min spyende, gråtende datter! Chris K, DU ER EN ENGEL! Du hjalp meg mer enn jeg kan uttrykke med ord. 

Du var en reddende engel for meg og datteren min den dagen, og jeg kommer ALDRI til å glemme hvilken helt du var! Du er et FANTASTISK menneske og jeg håper at butikken vet hvilken STJERNE de har som ansatt!»

 

Jeg håper bare at det finnes noen som ville gjort dette for meg når jeg har et sykt barn..! Ville du ha reagert slik som denne kvinnen og hjulpet en far og datter i nød?

DEL gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også synes at kvinnen Chris fortjener en stor hyllest etter denne hendelsen!