9-åringen spiller ‘Hallelujah’ på togstasjonen: Når søsteren avslutter får alle GÅSEHUD

1738

Det er ikke mange låter som klarer å bringe frem så mange følelser som den vakre sangen ‘Hallelujah’ av Leonard Cohen. Gjennom årene har vi sett utallige forsøk på forskjellige tolkninger av denne sangen, men få har klart det like bra som disse to søstrene.

På en togstasjon i Rotterdam, Nederland, skulle de reisende få seg en vakker overraskelse da 9-årige Diane og storesøster Camille stilte seg ved pianoet som kan brukes av alle på stasjonen.

Hele dagen løper det barn frem for å bråke på pianoet, så flere av de besøkende forberedte seg på at 9-åringen enten skulle slå løs på tilfeldige tangenter, eller at hun skulle spille noe enkelt som ‘Lisa gikk til skolen’.

Der tok de sannelig feil.

For så snart fingertuppene til Diane treffer tangentene, strømmer de vakreste, klareste tonene ut over hele stasjonen. Flere mennesker stopper opp, og glemmer helt at de må skynde seg for å rekke togene sine.

Snart høres den vakre melodien til ‘Hallelujah’ over hele stasjonen, og når søsteren stemmer i med fiolinen sin får jeg gåsehud.

Plutselig har man glemt at jentene spiller på en bråkete togstasjon – man skulle nesten tro at man var på en fantastisk klassisk konsert!

SE videoen av de talentfulle søstrene Diane og Camille nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!