Katten nekter å slippe matmors gravide mage. Men SE reaksjonen når babyen er født!

834

Det er ingen hemmelighet at kjæledyrene våre er en del av familien, og vi hører stadig historier om hvor omtenksomme de er mot de de er glad i. Denne hjertevarmende historien viser virkelig hvor kloke dyrene våre er!

Matmor Liel Ainmar Assayag adopterte en katt fra et kattehjem og gav henne navnet Panda. Panda var helt betatt av matmoren sin, og fulgte etter henne over alt – og hun var spesielt opptatt av magen hennes!

Katten la fort merke til at mammas mage ble større og større, og la seg oppå den for å hjelpe henne å varme babyen og passe på den.

Det var tydelig at Panda skjønte at det var noe inni magen hennes, og ventet i spenning sammen med matmor.

Helt siden Liel ble gravid har Panda gitt henne ekstra med kjærlighet og kos. Og hun gir masser av kos til magen også!

Og etter ni lange måneder med venting, kom endelig lille Sean til verden.

Når Panda først fikk møte Sean var hun litt forvirret, men så snart hun fikk lukte på babyen forsto hun det: Det var jo babyen i magen som hun hadde passet så godt på alle disse månedene!

Det kommer ikke som noen overraskelse at Panda og Sean er bestevenner, og Panda vil fremdeles alltid sove sammen med Sean – akkurat slik hun gjorde da han lå i magen. På natten får hun ikke lov til å sove sammen med ham, så da legger hun seg på gulvet ved siden av sengen – så nært hun bare kan.

Sean er ikke gammel nok til å skjønne det enda, men han er virkelig heldig som har en så nær venn så tidlig i livet!

Så herlig! DEL gjerne historien med vennene dine om du også ble glad!