Babyen faller i bassenget og holder på å drukne: Det 7-åringen gjør da får ALLE til å måpe!

656

Alle foreldre vet hvor fort smårollinger kan bevege seg når de først vil, og dette kan skape svært alvorlige situasjoner om man ikke følger med på dem til enhver tid.

Vi vet ikke hvor foreldrene er i videoen nedenfor, som viser utsikten fra fire overvåkingskameraer som familien har satt opp i huset. Alt ser stille ut, men plutselig har en liten gutt i bare bleia begynt å bevege seg ut mot hagen. Han vil bare kikke på vannet i bassenget.

Men når han bøyer seg ned for å undersøke vannet nærmere, faller han uti med hodet først – og kommer ikke opp igjen.

Utrolig nok hørte storebroren hans plasket i vannet, og kommer løpende ut – og det er den øyeblikkelige reaksjonen hans når han ser lillebror på bunnen av bassenget som har fått hele nettet til å hylle denne 7 år gamle superhelten!

 

SE den utrolige redningen i videoen nedenfor, og DEL hvis du også fikk hjertet i halsen!