2-åringen hadde aldri hørt mammas stemme: Når hun hilser på ham SKRIKER han av lykke!

813

Da lille Caleb ble født for drøye 2 år siden, fikk mammaen beskjed om at sønnen hennes hadde alvorlige hørselsskader. Legene forklarte at det ikke fantes noe de kunne gjøre, men at de kunne teste ut et høreapparat når han ble gammel nok – men de kunne ikke love at det kom til å virke.

Det var derfor med stor spenning og engstelse at mammaen tok med 2 år gamle Caleb til en spesialist som skulle sette inn et høreapparat hos den lille gutten. Caleb satt pent på mammas fang mens høreapparatet ble tilpasset og slått på. Så gav legen mammaen klartegnet om at hun kunne si noe.

«Kan du høre meg, vennen?» spør mammaen.

Caleb sperrer opp øynene, men ser usikker ut på hvordan han skal reagere. Han sitter stille og bare tar alt innover seg i noen sekunder mens mammaen fortsetter å prate med ham – så skjer det:

Caleb slipper løs et gledeskrik og man kan se lykken boble inni ham. Den 2-årige gutten ler på den hjertelige måten bare et barn klarer, og mammaen må tørke gledestårene sine. Sønnen hennes kan endelig høre verdenen rundt seg!

Dette er virkelig et øyeblikk som setter følelsene i sving, og man kan ikke unngå å glede seg med denne søte familien!

SE den hjertevarmende videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også gledet deg over Calebs herlige reaksjon!