9-åringens ansikt brukes til å oppfordre til abort: Da ser mammaen hennes RØDT

2312

Noen mennesker på nettet er så uendelig feige, onde og hatefulle. Du vet aldri når de kan dukke opp for å spre hatet sitt, men disse netttrollene skal aldri få vinne!

En som dessverre måtte oppleve slik umenneskelig hat over sosiale medier var 9 år gamle Sophia Weaver, en svært handikappet jente fra USA. Nesten daglig opplevde mammaen hennes, Natalie, å få stygge beskjeder som «Du burde ta livet av datteren din,» og noen gikk så langt som å bruke ansiktet til 9-åringen til å oppfordre gravide til å ta abort om barnet ikke var 100% friskt.

 

Da så Natalie rødt, og gjorde det enhver mamma ville ha gjort i hennes situasjon . hun tok opp kampen mot haterne for å beskytte datteren.

Lille Sophia ble født med store misdannelser i ansiktet, og fikk diagnosen Retts syndrom, en hjertesykdom som påvirker barns språk- og motorikk.

 

På grunn av dette må familien ta vare på Sophia 24 timer i døgnet, og selv om det ikke alltid har vært lett, så har de alltid kunnet støtte seg på hverandre når ting ble vanskelige.

Søsknene til Sophia elsker henne, og går aldri glipp av en mulighet til å være rundt den gode søsteren sin.

 

«Hun har gjennomgått 22 operasjoner,» forteller mammaen til CNN, og sier at ting begynner å forandres i det lokale helsesystemet etter at hun begynte å snakke åpent om datterens tilstand. Håpet er å gjøre det lettere for barn som Sophia å få den hjelpen de så sårt trenger.

 

Natalie har engasjert seg stort i denne kampen, men det tok ikke lang tid før folk begynte å protestere – da ved å angripe både mammaen og lille Sophia.

 

«Folk… de leter deg opp og vil såre deg. Det finnes mennesker som gjør alt for at du skal se grusomhetene deres. Folk forteller meg at jeg burde drepe mitt eget barn for å avslutte lidelsene hennes,» forteller Natalie.

 

Men det som fikk mammaen til å grøsse var når noen brukte bildet hennes som en slags «reklame» for å oppfordre andre til å ta abort, samtidig som personene bak det rettet et voldsomt hat mot familien.

 

«Jeg prøvde å blokkere brukeren. Jeg håpte at kontoen deres bare skulle forsvinne, men den ble aldri tatt ned,» forteller den fortvilte mammaen.

Hun anmeldte kontoen til Twitter, som var plattformen for denne hatefulle personen, men ingenting skjedde. Da var det bare én ting morshjertet hennes kunne gjøre, nemlig be om hjelp fra andre gode mennesker.

 

Hun ba alle hun kjente om å anmelde hat-kontoen, og gikk ut med historien sin i nyhetene i håp om at det skulle legge mer press på Twitter.

Netttrollene skulle IKKE får vinne denne gangen.

Like etter fikk Natalie en melding fra Twitter, der de beklaget at kontoen ikke hadde blitt fjernet før, og at de nå hadde tatt ned kontoen og alle de hatefulle kommentarene mot lille Sophia og familien hennes.

 

Natalie var fornøyd med resultatet, og begynte det videre arbeidet sitt for å få Twitter til å forandre måten de rapporterer og behandler krenkelser på sine sider.

«Twitter må legge til personer med funksjonshemminger som en kategori når man rapporterer og anmelder om brudd på reglene,» sier hun, og fortsetter: «Ellers vet man ikke hvilken kategori man skal velge for å anmelde hat mot mennesker med funksjonshemminger.»

 

Det har vært en tøff tid for familien, men ved å åpne opp om alt hatet de får, har de også fått mye støtte som har hjulpet dem gjennom det verste.

«Tusen takk for all støtten og for at dere hjelper meg i kampen for å få denne forandringen! Jeg skal sørge for at denne endringen betyr noe!» skriver hun.

Vi må aldri la hat og fordommer vinne over oss, og jeg håper at disse trollene har lært at en mors kjærlighet til sitt barn overvinner ALT de kan finne på!

 

DEL gjerne denne historien hvis du også mener at alle mennesker er like mye verdt og fortjener å leve et lykkelig liv!