Hunden blir løftet bort fra matfar. Reaksjonen? Dette er det mest KOMISKE jeg har sett!

1063

Noen hunder elsker alle mennesker de møter, mens andre knytter seg helt og holdent til én eneste person – det er denne lille hunden et soleklart bevis på!

Da pappaen til Daniel skaffet seg en hund til å holde ham med selskap i sine eldre dager gledet Daniel seg til å få leke og kose med den. Det ville ikke hunden være med på.

Det er tydelig at hunden elsker matfaren sin over alt her i verden, men sønnen hans? -Nei takk!

Av en eller annen mystisk grunn hater pappaens hund Daniel, og bjeffer på ham bare han kommer nær ham. Men det er hva som skjer når Daniel likevel plukker hunden opp som får alle til å hikste av latter!

Daniel tar tak rundt den høylytte lille hunden, og løfter den forsiktig opp i armene sine. Men så snart den er i lufta, stivner hunden til og later som om den er død.

Dette skjer hver eneste gang Daniel plukker hunden opp, og sekundet etter at den blir satt ned igjen på matfars fang, våkner den «til live» igjen og fortsetter å bjeffe mot Daniel.

SE den hysteriske reaksjonen som for hele nettet til å vri seg i latter i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!