Pitbullen stormer inn i huset og biter tak i den lille babyen: Så skjønner jeg HVORFOR

2620

Det er urettferdig at pitbuller har fått et så dårlig rykte på seg, bare fordi at grusomme dyreplagere liker å bruke dem som kamphunder. Disse hundene er ikke noe dårligere familiehunder enn andre raser, og ofte kan det nesten se ut som om de er BEDRE. Bare hør på denne historien:

Valpen Sasha er bare åtte måneder gammel, og bestevennen hennes er den sju måneder gamle jenta Masailah. De to har vært helt uadskillelige siden dagen de møttes, og mammaen forteller at de sover sammen, bader sammen, koser sammen og leker og lærer sammen.

Youtube

 

Men en dag da Sasha var ute i hagen skjedde det plutselig noe. Ut av det blå begynte valpen å gråte og bjeffe, og hun prøvde desperat å komme seg inn i huset.

Mammaen skjønte at noe var alvorlig galt, og da hun slapp henne inn stormet Sasha mot babyens rom. Da så hun det: naboens hus hadde eksplodert i flammer!

Youtube

 

Brannen var helt ute av kontroll, og den spredte seg raskt utover nabohusene og rett mot den lille familien. Mammaen snudde på hælen og løp til babyens rom for å få henne ut. Da så hun det utrolige: Sasha hadde allerede grepet bestemt tak i bleia hennes, båret henne ut av senga, og begynt å dra henne i sikkerhet!

Derfra kunne mammaen ta over, og hun fikk raskt evakuert huset med begge de små døtrene sine og Sasha hakk i hæl like før brannen spredte seg til huset deres.

Hadde det ikke vært for Sashas tidlige advarsel, hadde de sannsynligvis ikke kommet seg ut i tide.

Youtube

 

«Det var så utrolig. Jeg skylder henne alt!» forteller mammaen om valpens redningsaksjon. «Hun har alltid vært en del av familien, men nå får hun biff til middag istedenfor!»

Takk og lov for Sashas raske reaksjon! SE gjerne videoen nedenfor, og DEL den med vennene dine hvis du også mener at hunder er menneskets beste venn!