Ekteparet tror de ser sauer på veien og sakker ned farten. Det de ser da får dem til å MÅPE!

1345

Jeg pleier alltid å se hjort når jeg er ute å kjører på Vestlandet, men elg har jeg enda til gode å se.

Dette kan være litt på grunn av at man sier «Hjort på Vestlandet og elg på Østlandet», men jeg tror at selv østlendinger ville blitt sjokkert over å se det som var i veikanten når dette ekteparet kjørte forbi!

Det var 54 år gamle Åse Tårnesvik som ba mannen sakke farten på bilen da hun så det hun trodde var sauer i veikanten. Det var det altså ikke!

Når de kommer nærmere ser de at det faktisk er to kritthvite elgunger som ligger i veikanten og mammaen står å passer på litt i bakgrunnen. De to tvillingene er ikke stort eldre enn en måned gamle, og er fremdeles litt klønete når de prøver å følge etter mammaen dypere inn i skogen og bort fra veien.

Hvite elger som dette er svært sjeldne, og nå er det to av dem! Sist gang det var en hvit elg i Norge (Albin) ble han skutt selv om han var fredet. La oss bare håpe det ikke er flere skyteglade dansker i området denne gangen..!

SE den utrolige videoen nedenfor og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!