Mannen sleper hunden etter handikap-scooteren sin. DET skal han snart få angre på!

1140

Jeg tror ikke at det vil komme en dag der jeg ikke blir opprørt over å se dyr bli mishandlet. Dessverre finnes det så utrolig mange idioter og monstre der ute som utsetter dyrene sine (og andres!) for de grusomste ting.

Det verste med dette er at de svært sjeldent blir tatt, og får aldri noen straff for grusomhetene de gjør. Denne gangen endte det heldigvis annerledes.

Amerikanske Melissa Janelle Torrezis var på vei hjem da hun ble vitne til et brutalt tilfelle av dyreplageri. Hun fikk øye på en mann som slepte sin stakkars schæferhund etter handikap-scooteren sin langs den harde asfalten, og tok øyeblikkelig frem kameraet.

I videoen nedenfor skriker hun:

«Jeg ringer politiet!»

Svaret hans?

«Bare gjør det, det er min hund.»

Det er noen som altså tror at bare fordi de «eier» dyret, at de kan gjøre akkurat hva de vil med det, uten å bli straffet. Det stemmer altså ikke.

På grunn av Melissas film ble den 59 år gamle mannen fra Texas pågrepet og fengslet etter hendelsen. Han ble dømt til 1 års fengsel og 31 000 kr i bot. Politiet sier at de var takknemlige for hjelpen de fikk av Melissa:

«Det var veldig bra ettersom at vi faktisk kunne bevise lovbruddet ved hjelp av videoen. Ofte er det vanskelig å bevise dyreplageri,» forteller en representant. Hunden ble tatt fra mannen, og de håper nå at den får seg et godt og kjærlig hjem.

Nå vet vi i det minste hva vi må gjøre når vi ser slike ting skje…! Film det og ikke nøl med å kontakte noen – dyr har rett til å bli beskyttet de også! SE filmen nedenfor og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å tipse andre om dette!