Politiet hører en lyd fra jordhaugen. Når de går nærmere oppdager de den GRUSOMME sannheten!

5198

Det er like sørgelig hver gang vi hører om mennesker som mishandler dyr, uansett hvor i verden det skjer. Dyrene som blir plaget er jo helt uskyldige skapninger som blir ofre for menneskers syke innfall.

Denne historien gjorde spesielt inntrykk på meg, siden hunden min for tiden har valper selv…

I denne historien var det noen handlekraftige politifolk som reagerte når de hørte noen merkelige lyder komme fra en jordhaug i Williston, Florida.

Life With Dogs rapporterer at politibetjentene i Williston var ute på et annet ærend i området da de plutselig hørte pipende lyder fra jordhaugen. Politiet skyntet seg øyeblikkelig bort, og fikk seg et sjokk: De gravde ut en liten valp fra haugen.

Den hadde blitt levende begravet av eieren.

Heldigvis hadde den funnet en luftlomme i haugen, og kunne derfor gråte og høres gjennom jorden den lå begravet i.

«Det virket ikke som om hunden hadde vært der særlig lenge, men jeg ville gjettet rundt en times tid,» forteller politisjefen Dennis Strow.

De tok valpen med til en veterinær som forteller at valpen bare er en uke gammel – den har ikke engang åpnet øynene skikkelig.

Det var veterinærklinikken Levy Animal Clinic som tok seg av den lille valpen, og de gav ham navnet Tucker. Og Tucker fikk ikke bare et navn, men også et hjem: En ansatt på klinikken bestemte seg nemlig for å adoptere ham.

Men politiet gir seg ikke. De er fast bestemt på å finne ut hvem som gjorde dette mot Tucker.

«Noen vet hvem som gjorde dette. Jeg kan garantere at vi kommer til å følge opp denne saken og tiltale den som har begått denne forbrytelsen,» sier politisjefen Dennis Strow.

Jeg vet ikke om politiet fikk straffet det umennesket som gjorde dette mot en 7 dager gammel valp, men det er i hvert fall godt å se at både politi og veterinærer stilte opp for Tucker når han trengte dem som mest. Og Jeg er overlykkelig over at han fikk seg ny familie – og som er veterinær i tillegg! Denne valpen kommer til å bli passet godt på resten av sitt lange, nydelige liv.

DEL gjerne denne historien med andre dyrevenner du kjenner på Facebook for å vise at vi står sammen mot dyreplageri!