Den hjemløse katten takker nei til mat hvis hun ikke får den i en pose: Så ser kvinnen HVORFOR

860

Det finnes så mye ondskap og urett i verden, og vi blir bombardert av skremmende nyheter i media 24 timer i døgnet. Derfor er det også viktig å fremme de gode historiene: hverdagsheltene, dyrevennene og ildsjelene som gjør sitt – hver eneste dag – for at verden skal bli litt bedre enn det den var i går.

Denne kvinnen fra Sør-Korea er en av de ovennevnte vi bør trekke frem i lyset.

Hun hadde lagt merke til en løskatt i nabolaget som så ut som hun trengte hjelp. Den godhjertede kvinnen begynte ta med seg mat ut til henne daglig, men fra første stund skjedde det noe spesielt.

Kvinnen hadde med seg kattematen i en liten plastpose i lomma, men før hun fikk åpnet posen, hadde katten, som fikk navnet Dongsuk, tatt posen forsiktig i munnen eg bar den med seg.

Youtube

 

Da hun en annen dag forsøkte å gi katten kattemat uten posen, var hun ikke interessert. Bare når hun fikk det i en pose løftet hun den opp og stakk avgårde igjen, uten at kvinnen ble noe klokere.

Så, en dag, bestemte hun seg for å følge etter. Hun holdt seg på avstand, og var svært nysgjerrig på hvor den ville ende opp.

Youtube

 

Så så hun det: I bakgården til en slitt og gammel bygning kom det plutselig en liten kattunge løpende mot henne!

Kattemammaen var ikke interessert i å spise seg mett selv, hun ville bare ha mat som hun kunne gi til ungen sin!

Youtube

 

Så snart kvinnen så den desperate situasjonen den lille kattefamilien levde i, bestemte hun seg for å gi dem begge et trygt hjem – hjemme hos seg selv!

 

For et stort mammahjerte på denne smarte katten! SE den utrolige videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også elsker slike solskinnshistorier!