Familien er fanget av flammene i 11. etasje. Da redder mammaen livene deres med en GENIAL idé!

11807

Når familien på tre merket at noe var fryktelig galt, var det allerede for sent. Høyhuset sto i full flamme, og familien er fanget i 11. etasje.

Når brannen brøt ut i Grenfell Tower i London 14. juni, sov 39 år gamle Natasha Elcock, kjæresten hennes, og deres 6 år gamle datter søtt i sengene sine. Brannalarmene gikk ikke av.

Men snart våkner de opp og skjønner at noe er fryktelig galt. De ser det brenner utenfor og i gangene. De kommer seg ikke ut.

Men istedenfor å få panikk, får denne mammaen en idé som vil redde livene deres. Hun skrur på alle vannkranene på badet, og vannet strømmer snart ut i hele leiligheten deres. På den måten klarte ikke flammene å sluke leiligheten deres, slik den gjorde alle andres.

«Jeg lot badet oversvømmes. Det holdt leiligheten fuktig. Det kan ha reddet livene våre. Vi gjemte oss på det kaldeste rommet og satt datteren vår på gulvet. Døren skalv og vinduene boblet og knakte. Det var fryktinngytende.»

Familien er på telefonen med brannvesenet utenfor, og de ber familien holde seg der de er. 90 minutter senere får de beskjed av redningsmannskapene at de kan forlate bygningen. Men det er fremdeles for varmt.

Den desperate mammaen ringte etter hjelp nesten 100 ganger, før endelig brannvesenet kom seg opp til dem og fikk dem ut og rett til sykehuset. De hadde alle inhalert skadelig røyk, men den snartenkte mammaen hadde reddet livene deres.

Så fantastisk å høre! Dette er historien vi alle har håpet på, overlevende som klarte seg gjennom brannen selv når alt håp så ut til å være ute. DEL denne historien for å la andre vite om denne mammaens livreddende idé!