ENDELIG får dyrene rettferdighet: Dyreplageren fikk som han fortjente!

640

Dyreplagere er noe av det verste jeg vet om: Disse feigingene plager og torturerer uskyldige dyr for sin egen glede eller uvitenhet, og tror de kan gjøre hva de vil – dyr er jo tross alt ikke mennesker.

Vel, det tok over to år men endelig står dommen klar: Mannen som hadde utsatt hunden Caitlyn for grov mishandling over svært lang tid har nå blitt dømt til 15 års fengsel!

 

Synet som møtte beboerne i North Charleston, USA, i 2015 var horribelt. Hunden (en staffordshire terrier) hadde fått bundet sammen munnen med tape og nesen og munnen var svulmet opp til det groteske. Tungen hennes hadde allerede blitt helt sort fordi eieren hadde stanset blodtilførselen.

 

Vi kan bare anta at monsteret som eide henne hadde bundet munnen hennes for å få henne til å slutte å bjeffe, og det viste seg at hun hadde måttet tåle denne ufattelige smerten i flere døgn – uten mat, drikke eller god nok lufttilførsel.

Da hun endelig ble reddet fikk veterinærene sjokk. De hadde aldri sett et så grusomt tilfelle av dyremishandling før, og det tok flere lange operasjoner for å redde Caitlyn.

Heldigvis, mens veterinærene arbeidet for å redde livet hennes, gjorde politiet sin jobb med å finne og fange dyreplageren – han skulle IKKE få komme unna med dette!

Den 44 år gamle eieren ble avslørt og tatt av politiet: Han fikk originalt 5 år for dyreplageri, men han fikk totalt 15 år for andre kriminelle handlinger han hadde begått også!

Det er takket være advokaten Ted Carvey at Caitlyn’s eier blir fengslet så lenge, og han har arbeidet utrettelig for å skaffe rettferdighet for dyr. Dyreplagere bør aldri slippe lett unna med slik tortur!

I dag har Caitlyn blitt adoptert av en kjærlig familie som elsker henne og gir henne alt hun trenger, og bare arrene på snuten avslører hennes vonde fortid.

Med en så lang fengselsstraff håper jeg at andre dyreplagere tenker seg om to ganger før de begår slike ugjerninger igjen. Alle som mishandler dyr fortjener en hard straff! DEL gjerne hvis du er enig!