Den lille valpen puster ikke. Da bruker motorsyklisten en plastflaske for å gjøre det UMULIGE!

802

I de aller fleste tilfeller når ikke de såkalte «hverdagsheltene» ut til den større befolkningen, og deres gode gjerninger går ofte usett og ubelønnet. Men en og annen sjelden gang dukker de opp på radaren i vår travle hverdag, og inspirerer oss til å bli bedre mennesker.

En av disse fantastiske hverdagsheltene er 21 år gamle Hoang Minh fra Vietnam. Han sto plutselig midt oppi en situasjon der han fikk valget der så mange av oss velger feil: Å gjøre det som er lett, eller gjøre det som er rett.

Han var ute å kjørte på motorsykkelen sin da han fikk øye på den lille livløse valpen som fløt ned langs elven. Han reagerte umiddelbart og klarte å få hentet valpen ut av vannet – men kampen var langt ifra over. Han var redd for at den var død, men kjente nærmere etter: den lille kroppen var fremdeles varm! Med bare et ørlite håp om å lykkes, satte 21-åringen igang med den livreddende behandlingen.

Han brukte en tom vannflaske til å få luft ned i lungene til valpen, samtidig som han strøk og masserte brystet og magen dens. Det er et håpløst øyeblikk, men snart skjer det utrolige:

Den lille skapningen klynker hjerteskjærende – den lever!

Lettelsen brer seg gjennom kroppen til 21-åringen mens han tørker valpen og varmer ham med hendene sine.

Hoang forteller selv senere at han ikke helt visste hva han gjorde i øyeblikket, men improviserte. Og det virket! På grunn av hans raske reaksjon lever valpen i dag i beste velgående, og de to har nok blitt venner for livet!

Best av alt? Hele redningsaksjonen ble fanget på kameraet Hoang har festet på motorsykkelhjelmen sin, slik at vi også kan lære av denne hendelsen og kanskje redde et lite liv selv en gang!

SE den utrolige videoen for å se hvordan han reddet valpen, og DEL den med vennene dine på Facebook slik at de også kan lære hvordan de kan redde liv!