Benjamin ble mobbet og mishandlet på skolen: SE den rørende takken til HELTENE hans!

599

Alle barn skal kunne føle seg trygge på skolen, men dessverre er det for mange slik at skolen blir en daglig tortur. Mobbing er et alvorlig samfunnsproblem som må tas tak i tidlig, og vi må være med å løfte frem de som jobber utrettelig for at barn skal ha det bra.

Nylig skrev vi om den 13 år gamle svenske gutten Benjamin som ble slått, sparket og hånet av medelevene på skolen sin. Det ble til slutt så ille at han «ikke ville leve lenger,» forteller mammaen hans.

Redningen for den unge gutten ble motorsykkelgjengen DACA – Drivers Against Child Abuse. De skysset ham til og fra skolen, deltok på møter for å forhindre at han ble mobbet, og viste generelt at han hadde noen solide og trygge støttespillere.

Og det forandret livet hans.

For to dager siden fikk Benjamin og mammaen hans endelig muligheten til å takke disse reddende englene under Svenske Helter-gallaen. Gråtkvalt forteller Benjamin: «Det var når dere kom inn i livet mitt at alt forandret seg. Jeg fikk selvtilliten igjen og det er gøy å gå på solen. Takk for at dere finnes.»

SE den rørende videoen selv nedenfor, og finn frem lommetørkleet… DEL denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også ble rørt, og for å vise at du også vil stå imot mobbing!