Jentas far døde i 2013. Fire år senere sjokkeres ALLE når de ser en mystisk fremmed ved graven!

4532

Det å miste et nært familiemedlem er noe av det vanskeligste man kan oppleve i livet. Og når et barn mister pappaen sin vendes plutselig hele livet på hodet, og alt føles litt mindre trygt.

Dessverre ble dette en realitet for Sierra Bradway og broren hennes den 20. september 2013, da pappaen og politibetjenten Rod Bradway ble drept i tjenesten.

Rod hadde hørt en kvinne skrike inne i et hus, og løp inn for å hjelpe. Kvinnen og barnet hennes hadde blitt truet med pistol i tre timer, og Rod ble truffet av et dødelig skudd.

Men hans tidlige død var ikke forgjeves: Kvinnen og barnet overlevde. Men for Rods familie var sorgen like tung å bære.

Han var en lykkelig gift mann, og hadde to barn han elsket mer enn noe annet på denne jorden. De mistet pappaen sin, og hjembyen Indianapolis mistet en dedikert og høyt æret politibetjent.

Datteren hans, Sierra, var utrøstelig da hun fikk vite at faren hennes hadde blitt tatt fra henne så brutalt. Samtidig var hun også utrolig stolt over ham, og denne stoltheten skulle bare vokse med hvert år som gikk.

Fire år etter Rods død skulle Sierra gjøre seg klar til skoleballet. Men før hun og kjæresten hennes, Brock, dro til ballet, ville Sierra sende en hilsen til sin far, som ikke var til stede på denne store dagen.

Sierra ville gjerne ta noen fine bilder sammen med Brock ved Rods grav på Indianapolis Crown Hill kirkegård, og Brock likte ideen – og bestemte seg for å gjøre det litt ekstra spesielt.

Sierra ante ingenting om at Brock klekket ut en plan, og fikk til og med Sierras mor til å bli med i planleggingen.

Moren, som arbeider i politiet, kalte inn forsterkningene: Nemlig Rods gamle kolleger.

Og da Sierra ankom kirkegården før ballet, ble hun fullstendig lamslått over synet som møtte henne. Hun hadde forventet at bare henne selv, Brock og fotografen ville være der – men der tok hun feil!

SE den nydelige videoen nedenfor for å se hva Brock, moren og politiet hadde planlagt for henne!

Sierra kommer garantert til å huske denne dagen resten av sitt liv!

DEL gjerne denne rørende historien med venner og familie på Facebook om du også vil være med å hylle politibetjenter over hele verden som gjør livene våre litt tryggere hver eneste dag!