11-åringen stoppet et brutalt ran. Nå hylles svenske Nicklas som en HELT!

626

11 år gamle Nicklas satt i familiens bil på en parkeringsplass i Vetlanda når han plutselig ble vitne til et brutalt ran.

En mann angrep og prøvde å rane en person på åpen gate. Men til tross for at flere voksne mennesker så ranet som utspilte seg foran dem, var det ingen som gjorde noe for å hjelpe – unntatt Nicklas.

Nå hylles den unge gutten som en ekte helt i Sverige!

Det hele skjedde den 26. februar, da Nicklas plutselig så at en mann ble brutalt angrepet av en annen.

«Ingen andre hjalp ham, de bare gikk videre. Da gikk jeg ut av bilen og sa ifra til noen voksne at de måtte ringe politiet. Etterpå gikk jeg tilbake, og sa til mannen at vi hadde ringt politiet. Da forsvant han som slo derfra,» sier Nicklas til SVT Nyheter.

Når politiet kom kunne Nicklas til og med gi dem en så bra beskrivelse av gjerningsmannen at politiet fikk fanget ham senere!

«Kult å se at en liten fyr som Nicklas viser en slik snartenkthet. Med motet og hjertet sitt har han vist at han vist at han bryr seg,» skryter Mattias Ramsö, lokal politisjef, til SVT Nyheter.

Nå har Nicklas blitt belønnet av politiet for heltemotet han viste den dagen: Han fikk en kake, en tapperhetsmedalje, og en gave på 2000 svenske kroner.

Og Nicklas blir hyllet i kommentarfeltet på politiets Facebook-side:

«Herlig, og gratulerer til mamma og pappa som har oppdratt ham på riktig måte!» skriver en.

«Tenk om alle hadde hatt denne guttens mot. Kanonbra Nicklas,» skriver en annen.

Vi må jammen si oss enige i disse kommentarene! Og vi sender et stort «Heia Nicklas!» fra Norge! DEL denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også synes Nicklas er en ekte helt!