22. juli 2024

Stadig flere ønsker å innføre barnefrie soner på fly for å slippe gråtende barn:

Du kjenner deg kanskje igjen i situasjonen: Du har akkurat dumpet ned i flysetet etter å ha stresset med kø og bagasje i evigheter, og er nå sliten og klar for å bare få denne flyreisen unnagjort fortest mulig. Så hører du det: Et vræl kommer fra et sted like bak deg, og til tross for foreldrenes endeløse forsøk, slutter ikke barnet å skrike. Det blir en SVÆRT lang flytur…

Dette er det mange som har irritert seg over, og de ønsker derfor nå å innføre noen barnefrie soner på enkelte fly. Faktisk så viser undersøkelser at hele 52% vil at reisende småbarnsfamilier med barn under 2 år skal plasseres på spesielle plasser på flyet. Det er det mange som reagerer på.

 

Flere kommenterer at det kommer til å bli skandale om flyselskapene gjør dette, og diskriminerer mot småbarnsfamiliene.

Selv har jeg opplevd at høylytte, fulle voksne har skapt minst like mye lyd og leven på fly som et lite barn, og at de fleste barn roer seg ned etter litt trøst fra mamma eller pappa.

 

Hva mener du om dette forslaget? Kunne du tenke deg barnefrie soner på fly, eller bør vi kunne tåle å reise sammen selv med litt skrik og skrål? DEL gjerne meningene dine med oss på Facebook, og DEL artikkelen med vennene dine på Facebook!