22. juni 2024

Den søte hunden har akkurat fått et nytt hjem: I bilen hjem NEKTER hun å slippe matmors hånd!

Man trenger ikke å snakke samme språk for å forstå hverandre. Hunder kommuniserer for eksempel særdeles godt med oss mennesker bare ved å bruke kroppsspråk, og det er lett å forstå hva de føler – så lenge vi bare hører etter.

Den søte golden retrieveren, Regan, har nylig mistet eieren sin, og etter at eieren døde måtte hun flytte til en kennel i Tennessee. Kim Mozena Rezac er en av de som jobber der, og hun forelsket seg øyeblikkelig i den vakre hunden.

Hun orket ikke å se den søte hunden uten et hjem, så hun bestemte seg derfor for å ta vare på henne selv til de kunne finne et permanent hjem til henne.

Men så snart Regan hadde hoppet inn i fremsetet, gjorde hun noe som fikk Kims hjerte til å smelte: Hun ville bli holdt i hånden!

Kim bestemte seg for å filme denne herlige reaksjonen for å dele med vennene sine på Facebook, men i skrivende stund har videoen blitt sett av hele 3,5 millioner mennesker!

SE den søte videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine hvis du også håper Regan får seg et kjærlig hjem snart!