Moren advarer foreldre om å ALLTID ta med våtservietter på butikken. Sønnen mistet nesten LIVET

988

Den unge australske mammaen Vivienne Wardrop skulle bare gå å handle med babyen sin, Logan. Hun kunne aldri ha forutsett at handleturen skulle ende opp på akutten.

Det starter med at hun setter sønnen i barnesetet på handlevogna som vanlig. De finner alt de trenger til uken, pakker varene inn i bilen, og kjører hjem igjen uten problemer. Men neste dag skjer det.

Vesle Logan blir syk over natten, og blir bare verre og verre. «Han hadde fryktelig diaré. Jeg prøvde å gi ham flasken, men alt kom bare opp igjen øyeblikkelig,» forteller mammaen. Logan blir kritthvit, og Vivienne tar sønnen med til sykehuset, hvorpå Logan blir sendt rett til akutten.

Den unge mammaen er helt knust – hvordan kunne dette skje?

Snart får hun beskjed om at Logan hadde mistet så mye væske at sirkulasjonen hans nesten hadde kollapset. Med en temperatur på 39,5°C er tilstanden hans kritisk. Han får væske via et rør, og blir holdt under nøye overvåkning. Om mammaen hadde kommet med ham senere ville den lille gutten ha mistet livet.

Legene snakker mye med mammaen for å prøve å finne ut hva som har skjedd, og når de hører om handleturen går det opp et lys for dem. Logan har nok klart å ta på restene etter rått kjøtt, for det viser seg at han har akutt salmonella forgiftning, og har trolig fått noen andre virus også. Belastningen på kroppen hans ble så stor at han fikk hjernehinnebetennelse. Han tilbrakte 10 dager på sykehuset, men ble ikke skikkelig frisk igjen før over to uker etter at han kom hjem.

Nå advarer Vivienne alle foreldre om å alltid ta med seg våtservietter på butikken: «Jeg tenkte ikke noe over det før jeg satte ham i handlevognen. Vær forsiktig der ute, og tørk av alle overflater med en våtserviett. Man vet aldri hvem som har brukt vognen før, eller hva som har vært oppi den.»

Logan overlevde heldigvis, og er i dag en frisk og glad liten gutt. Men det er utrolig viktig at foreldre vet om dette, og hvor galt det kan gå om man ikke er påpasselig nok med hygienen rundt små barn.

DEL denne historien med vennene dine på Facebook slik at flere kan bli advart, og sørge for at dette ikke skjer igjen!