Du kan få smalere lår på bare én uke. Dette er UTROLIG effektivt!

22110

Det er mange kvinner som ønsker seg smalere lår, men hva skjer når slankekuren har feilet nok en gang, og vanlig kondisjonstrening ikke ser ut til å hjelpe?

Disse øvelsene er spesielt utviklet av fitness-eksperten Jessica Smith, og vil gi deg smalere, strammere lår på bare én uke! Gjør 10 min med oppvarming før du begynner på øvelsene, og etter hver treningsøkt bør du ta 15 – 20 min med kondisjonstrening.

1. Frosk

Ligg rett ut på ryggen med armene langs kroppen, og sørg for at ryggen er rett. Samle hælene dine og vend føttene utover og løft beina opp i en 45graders vinkel fra bakken. Bøy så knærne ned mot kroppen din, og strekk dem ut igjen i 45-graders vinkelen. Gjenta denne øvelsen 15 ganger.

2. Knebøy med løft og vri

Start i stående knebøysposisjon, og la tærne vende lett utover. Bøy knærne til du er i en knebøy. Hold denne posisjonen i 30 sekunder før du retter deg opp og løfter høyrebeinet ditt oppover og vrir deg som i filmen over. Gjenta knebøyen og løft så opp venstrebeinet. Gjenta dette 10 ganger på hver bein.

3. Skøyteløper

Plasser kroppen i en skøyteløper-posisjon der de lener deg fremover og har litt bøy i knærne. Fra denne stillingen hopper du fra venstre til høyre bein, og gjør denne øvelsen i ett minutt.

4. Fremspark

For å komme i rett posisjon: Still deg med føttene inntil hverandre, ta så en skulderlengdes steg til siden med høyre fot, og ta så en skulderlengdes steg bakover. Så er du klar til å sparke!

Spark så høyrefoten så høyt du kan uten å få vondt eller å strekke noe 10 ganger. Foten skal alltid tilbake til utgangspunktet etter hvert spark. Når du er ferdig med høyrefoten, bytter du om på posisjonen og sparker 10 ganger med venstrefoten også.

5. Sommerfugl

Ro ned, og sett deg ned med fotsålene mot hverandre. Hold rundt føttene med hendene og len deg fremover. Hold ryggen din rett og hold posisjonen i 30 sekunder.

Andre ting du kan gjøre for å få smalere lår er massasjer og varme og kalde dusjer. Dette stimulerer blodsirkulasjonen og fettforbrenningen. Massér lårene daglig med sirkulære bevegelser oppover og dusj dem med varmt og kaldt vann.

Hvis du spiser god, sunn mat, trener jevnlig, og stimulerer blodsirkulasjonen i lårene jevnlig, vil du snart se forandringer. Sett på litt musikk, så vil disse øvelsene bli lett som en lek å gjøre!

DEL gjerne disse tipsene med vennene dine på Facebook!