16. juli 2024

«Barnet mitt tilhører meg, jeg gjør det jeg vil med henne!» sier mammaen om datterens PIERCING

Enedina Vance vet nøyaktig hva hun gjør når hun legger ut dette bildet av datteren på sin Facebook side. Her ser du en seks måneder gammel baby – med en piercing i kinnet. Men mammaen har et helt spesielt mål med å legge ut dette bildet offentlig.

Mammaen fra Ohio i USA sier:

«Jeg piercet smilehullet til datteren min!

Det ser utrolig søtt ut, sant?! Jeg bare vet at hun vil elske det! Hun kommer til å takke meg når hun er eldre, og om hun ikke liker det, så kan hun bare ta den ut, null problem!

Jeg er forelderen, hun er MITT BARN, jeg gjør hva jeg vil med henne!! Jeg tar alle avgjørelsene for henne frem til hun er 18, og jeg lagde henne, jeg eier henne!

Jeg trenger ingens tillatelse, jeg synes dette er bedre, søtere, og jeg foretrekker at hun har smilehullet piercet. 

Dette er IKKE mishandling! Hvis det var det, ville det ha vært ulovlig, men det er det ikke. Folk tar hull i ørene til babyene sine hver dag, dette er ikke noe annerledes. 

MIN BABY, MITT VALG! FORELDRES VALG, FORELDRES RETTIGHETER! Ikke døm foreldrestilen min, vi oppdrar alle barna våre på forskjellig vis, og det er ikke din sak uansett!»

Bildet sprer seg som ild i tørt gress på sosiale medier, og mammaen får hat-meldinger fra hele verden. Men så avslører hun noe viktig: Bildet er ikke ekte – piercingen photoshoppet!

Denne amerikanske mammaen har seks barn, og ønsket å rette oppmerksomheten til folk mot noe som er veldig vanlig i USA, nemlig omskjæring av små guttebarn. Hun er også imot at foreldrene gir babyene sine hull i ørene før de er gamle nok til å bestemme selv. Hun vil ha én ting klart frem: Barna har rett over sine egne kropper, og bør få bestemme selv når de er store nok!

«Hvorfor ble alle så opprørt over en baby med et piercet kinn, men synes det er helt greit at et barn blir holdt nede og får sin mest sensitive kroppsdel lemlestet?» spør mammaen, og fortsetter:

«Hvorfor blir folk så sinte over et piercet kinn, men ikke over piercede ører? Hvorfor er det greit å lemleste, «pynte» og forandre kroppene til barna våre for å møte sosiale normer? Hvorfor blir folk så sinte når jeg påpeker dobbeltmoralen deres? Det bør være barnas avgjørelse om hva de velger å gjøre med kroppene sine, og foreldrene bør ikke få lov til å bestemme dette!»

Bildet har utløst en opphetet diskusjon, og bildet har blitt delt over 14 000 ganger.

Hva mener du om dette? DEL gjerne historien med vennene dine på Facebook, og fortell din mening i kommentarfeltet!