Hjorten kommer løpende. Men vent til du ser den uventede vennen som møter henne!

1419

Helt siden jeg så Disney’s Bambi på film da jeg var liten, har jeg vært helt betatt av disse vakre dyrene. Hjorter er vanligvis skye dyr i Norge, og blir lett skremt bort hvis en kommer for nære. Men det gjelder virkelig ikke denne jenta!

Etter å ha blitt forlatt av mammaen sin, var hjorten Pippin helt alene i verden. Livet hennes var ensomt og skummelt helt til hun en dag møtte Kate – en diger hund av rasen Grand Danois-tik.

Da snille Kate la øynene på den forskremte hjorten var det kjærlighet vet første blikk. Hunden adopterte den lille øyeblikkelig, og siden den dagen har de to vært nærmest uadskillelige.

«Når de hilser på hverandre… Jeg har aldri sett noe lignende. (…) De to har definitivt et sterkt bånd mellom seg,» sier matmoren til Kate, Isobel Springett.

Det er alltid like fantastisk å se hvor snille og kjærlige dyr er mot hverandre, og vi oppdager stadig nye uvanlige vennskap i dyreriket.

SE det hjertevarmende klippet nedenfor, og DEL historien med vennene dine om du også ble varm om hjertet etter å ha sett videoen!