16. juli 2024

5-åringen blir bortført av en pedofil voldtektsmann. Da tar to 15-åringer opp jakten!

Det er det verste som kan skje en forelder: I det ene øyeblikket er barnet ditt ute å leker, og i det neste er hun ikke til å finne. Noen har tatt henne.

Det var nettopp det marerittet som ble virkelighet for mammaen til 5 år gamle Jocelyn fra Pennsylvania, USA. Det var en nydelig dag i juni, og lille Jocelyn ville ut å leke i det trygge og rolige nabolaget. Men 5 minutter senere var hun sporløst forsvunnet.

Mammaen skjønner med en gang at noe er fryktelig galt, og ringer til politiet. Snart møter politiet mannsterke opp, og hele nabolaget har samlet seg ute i gatene for å være med å lete.

Naboer, politi og brannmenn løper, sykler og kjører rundt med bilder av den lille jenta, og leter febrilsk. Men uten hell – ingen kan finne henne.

På samme tid er 15 år gamle Temar Boggs ute og sykler med kompisen Chris. De to har lett etter jenta siden hun forsvant, og vil ikke gi seg før hun kommer seg trygt hjem til mammaen sin.

Da ser de noe: en bil kjører i full fart inn en vei som ender i en blindvei, og rygger fort ut igjen. Nesten som om den prøver å rømme. Da ser de at det er en liten pike i bilen.

Tenåringene hiver seg rundt etter bilen og tar opp jakten. Og når de kommer nærmere er de sikre: Det er Jocelyn!

I over 15 minutter holder guttene tritt med bilen og jager etter ham nedover veiene. Da blir kidnapperen så stresset og redd at han bråstopper, kaster jenta ut, og råkjører videre.

Gråtende løper lille Jocelyn mot helten sin, Temar, og sier: «Jeg trenger mammaen min!»

15-åringen løftet henne opp i armene sine, forlot sykkelen sin, og bar henne helt til han så en brannmann ute som også lette etter henne. Men jenta ville ikke slippe redningsmannen sin.

Snart fikk de henne tilbake til familien, og hele nabolaget var der for å hylle de to modige guttene. Men disse ydmyke guttene ville ikke ha noe igjen for å hjelpe: De mente det var noe enhver person ville ha gjort!

En stund senere kommer også en annen melding: Politiet har tatt kidnapperen! Det viser seg at mannen flere ganger tidligere har blitt dømt for seksuelle overgrep mot barn. Takket være guttenes gode beskrivelser, er dette monsteret nå heldigvis bak lås og slå igjen.

Men historien ender ikke der: En anonym kvinne fra New York ble så imponert over guttenes heroiske innsats at hun startet en innsamlingsaksjon til utdannelsen deres. Til nå har de fått mer en det dobbelte av hva de trenger i skolepenger til universitetet!

Takk og lov for at det finnes slike modige ungdommer der ute! SE den utrolige videoen fra hendelsen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å hylle disse unge heltene!