Ingen gjør plass for mannen i rullestol: Da lærer bussjåføren dem en lekse de ALDRI vil glemme

6058

En godhjertet bussjåfør i Frankrike blir nå hyllet etter at han gav klar beskjed til passasjerene sine når de ikke gjorde plass for rullestolbrukeren som skulle stige på.

Francois Le Berre har multippel sklerose, som er en kronisk nevrologisk sykdom som angriper det sentrale nervesystemet. På grunn av dette er han avhengig av en rullestol for å komme seg rundt, men da han prøvde å stige på en buss i Paris fikk han problemer.

Grunnen? Passasjerene på bussen var så frekke at de ikke flyttet på seg for å gjøre plass til ham!

Da hører de fra førersetet: «Stopp! Alle skal ut!»

 

Bussjåføren kastet samtlige passasjerer av bussen, hjalp Francois på, snudde seg til de frekke passasjerene og sa: «Dere andre får vente på neste buss!»

Nå har hendelsen blitt delt på sosiale medier over hele verden, og selv om sjåføren egentlig brøt reglene ved å kaste alle av, har han blitt hyllet som en helt. Ledelsen for kollektivtransport i Paris har selv gått ut og sagt at de anså handlingen han som moralsk riktig, ettersom han hjalp rullestolbrukeren når passasjerene nektet.

 

Flott gjort av bussjåføren å lære dem en lekse! Vi har alle et ansvar for å sørge for at våre medmennesker har det bra og blir møtt med respekt, forståelse og, ikke minst, folkeskikk! DEL hvis du er enig!