De festglade herrene RØMTE fra gamlehjemmet – og dro på rockefestival!

200

Finnes det egentlig noen øvre aldersgrense for å dra på konserter og festivaler? Herrene i denne historien mener bestemt nei!

I Tyskland holdes den årlige rockefestivalen Wacken Open Air fra 2. til 4. august, og den er svært populær blant unge rockere i landet. Alle vet jo at ungdommer elsker å gå på festivaler, og for noen så er dette en interesse som varer livet ut.

De to eldre herrene som endte med å rømme fra gamlehjemmet sitt for å dra på rockefestivalen har alltid likt litt spenning og god musikk, og bestemte seg for at de ikke ville gå glipp av sjansen til å oppleve det igjen på egenhånd.

Hjelpepleierne på gamlehjemmet klør seg fremdeles i hodet over hvordan de kan ha sneket seg ut, og kommet seg helt til festivalen, men politiet fant dem på festivalområdet kl. 03.00 om natten!

«De hadde tydeligvis likt festivalen, men virket desorienterte og apatiske,» sier en talsmann for politiet.

 

De rømte herrene hadde vært savnet på gamlehjemmet i flere timer, men til tross for at politiet ringte etter taxier for dem, viste de ingen interesse for å dra hjem. Til slutt måtte politiet følge dem hjem selv slik at de ikke skulle stikke av på flere eventyr.

Jeg skjønner godt at de ville ha litt musikk, fart og spenning for en helg, men det blir kanskje litt farlig når de virker desorienterte… Håper gamlehjemmet organiserer en rockeutflukt for dem neste år heller!

Eldre mennesker har fremdeles mange interesser, og bør få lov til å kose seg med disse på en trygg måte selv om de bor på eldrehjem! DEL hvis du er enig!