Pierce Brosnan og kona feirer 25 år sammen og er mer forelsket enn noen gang. DETTE er grunnen:

1162

Alle kjenner til den britiske Hollywood-kjekkasen Pierce Brosnan, og husker ham godt i rollen som James Bond og fra filmen Mamma Mia! Nå er han på ny å finne på det store lerretet med Mamma Mia! Here we go again!, men i disse dager feirer Bosnan av en helt annen grunn.

For noen ganger er faktisk virkeligheten bedre enn fantasien.

Skuespilleren har nemlig vært sammen med sin kjære kone Keely Shaye Smith i 25 år, og bildene av dem gjennom årene viser at de to fremdeles er hodestups forelsket i hverandre – noe som er svært sjeldent i Hollywood.

De to møttes i 1994, da Keely arbeidet som TV journalist, og de giftet seg syv år senere i en 785 år gammel kirke i Irland. Snakk om romantikk!

«Hun har en styrke jeg ikke kunne ha levd uten. Når Keely ser på meg, blir jeg svak i knærne,» forteller Brosnan.

 

Sammen har de to sønner, 21 år gamle Dylan og 17 år gamle Paris. De elsker å tilbringe kvalitetstid sammen som familie, og Hollywood-kjekkasen avslører at det er dette som er grunnen til at de er mer forelsket enn noen gang:

«Kona mi og jeg tok en lang kjøretur opp til Santa Barbara – vi skulle på en romantisk langhelg, og skulle se på hus og drikke god vin,» forteller Brosnan, og fortsetter: «Vi hørte ikke på musikk, men lyttet heller til hverandres stemmer og løste verdensproblemer!»

Her er bilder av dem helt fra 1994 til i dag – og vi ønsker dem 25 lykkelige år til!

De møttes i 1994.

 

Det flotte brudeparet strålte av lykke i 2001 i Irland!

 

Sammen har de to sønner, Dylan (21) og Paris (17).

 

En nydelig familie!

 

Brosnan forteller at han elsker konas styrke og lidenskap.

 

25 år senere er de mer forelsket enn noen gang!

 

For et nydelig par! Det er lett å se at de to elsker hverandre, og vi gratulerer dem så mye med feiringen! DEL hvis du også vil gratulere det lykkelige paret!