Han reddet løvens liv. 7 år senere IGNORERER han alle advarsler og nærmer seg henne i det fri!

1562

Det finnes mange fantastiske filmer og dokumentarer om ville dyr der ute, men akkurat denne videoen kommer jeg til å huske i årevis fremover.

Det hele begynte med at zoologen Kevin Richardson reddet to små løveunger for sju år siden. De to holdt på å drukne i en flod etter at mammaen deres forlot dem.

Sannsynligheten er stor for at om ikke Kevin hadde reddet dem da, så hadde løveungene druknet, eller blitt skutt senere i livet av krypskyttere. Og de to små må ha skjønt dette også, for etter hendelsen knyttet de tette bånd til sin reddende engel.

Kevin tilbrakte masse tid med ungene Meg og Aimee når de vokste opp, og de ble til et uadskillelig trekløver.

«De er sjelevennene mine. Det er akkurat som med visse mennesker – du kan treffe mange gjennom livet, men det finnes kun et fåtall som fanger hjertet ditt,» forteller Kevin.

Men til tross for deres sterke bånd, tilhørte løvene ute i Afrikas villmark, og Kevin måtte gi slipp på dem for at de skulle kunne leve fritt. Det skulle gå sju år før han fikk se dem igjen.

For en tid tilbake siden skulle Kevin spille inn en liten dokumentar, og han fikk ideen om å lete etter de gamle vennene sine Aimee og Meg. Det var totalt uvisst hvordan de nå godt voksne løvinnene på 10 år ville reagere når de så et menneske inne på sitt territorium, og alle advarte ham mot å gå for nærme.

Det lover ikke godt: De to ser kameramannen, og blir aggressive mot ham. Teamet vurderer å avbryte hele prosjektet når Kevin stålsetter seg, og går ut for å møte en av løvinnene – alene.

Han stiller seg i en elv, der løver egentlig ikke liker seg, og han ikke er så sårbar. Sjansen er stor for at hun vil angripe. Hun stirrer intenst på ham, men når hun hører stemmen hans ser man det på henne – hun kjenner ham igjen!

Plutselig hopper hun rett uti elven, og lander med de digre potene på skuldrene hans – akkurat som om hun vil at han skal ta henne imot!

Dette er helt utrolig! SE videoen nedenfor og hopp gjerne rett til 03:12 for å se den rørende scenen. DEL denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også ble rørt av dette utrolige vennskapet!