Den fremmede kidnapper 8-åringens lillebror. Da redder reaksjonen hennes LIVET hans!

2011

Det må være alle foreldres verste mareritt: En fremmed med onde hensikter kidnapper barnet ditt, og sjansen er stor for at du aldri vil se din kjæreste skatt noen gang igjen. Det ville ha skjedd med familien Wright hadde det ikke vært for datterens reaksjon.

Søsknene Delicia, Brenden og Owen Wright var på besøk hos en slektning i den fredfulle lille byen Sprague i USA, da det utenkelige skjedde. Delicia er åtte år, Brenden er ti, og lille Owen er bare 22 måneder gammel.

Nær huset de bodde i lå det en lekepark, og hun som passet barna følte at nabolaget var så trygt at de fint kunne dra dit alene. Delicia og Brenden setter Owen i barnevognen hans, og drar for å leke.

Etter en stund der kommer det plutselig en ung mann bort til de tre barna og prøver å snakke med dem. Han virker hyggelig, men Delicias instinkter sier henne at noe er galt: Han fokuserer altfor mye på lillebroren hennes.

«Han sa: ‘Jeg er flink med barn, jeg har sittet barnevakt før.’ Han hørtes snill ut, men han var ikke egentlig snill,» forteller Delicia om hendelsen.

Plutselig griper tenåringen tak i lille Owen, og løper avgårde med ham i armene.

Storesøsknene blir forskrekkede og livredde, men Delicia nekter å slippe sin elskede lillebror ut av synet. Med et ufattelig mot gjør hun noe mange voksne ikke hadde turt: Hun løper etter ham.

Mens hun forfølger mannen skriker hun av full hals, naboene skjønner raskt at noe er fryktelig galt og ringer umiddelbart til politiet.

Storebror Brenden følger like etter henne, og snart blir de sett og hørt av to tenåringsgutter lenger ned i veien, Isaac Yow og Andrew Crain. De to guttene blir med i jakten på kidnapperen, og så snart han ser at han blir forfulgt av to ungdommer slipper han Owen og løper sin vei.

Heldigvis er gutten uskadd.

Et overvåkingskamera utenfor en butikk fanget opp jakten, og fikk også et klart bilde av ansiktet til kidnapperen. Pappa Michael Wright er utrolig stolt av barna sine når han ser videoen av hvordan de følger etter kidnapperen for å redde lillebroren.

«Det viktigste er at familien min er trygg. Hvis det ikke hadde vært for ungene mine, og de to tenåringene, ville jeg nok aldri ha sett babyen min igjen,» sier trebarnsfaren.

Når politiet viser bildet av kidnapperen til tenåringsguttene og Owens storesøsken bekrefter de raskt at det var ham de så. Det viser seg å være en 15 år gammel gutt som hadde prøvd å kamuflere seg selv med briller og falskt skjegg. Han hadde tidligere tilnærmet seg barn på lekeplasser.

Når politiet hentet ham innrømmet han alt med en gang og erklærte seg skyldig i rettsaken mot ham. Han må tilbringe mer enn et år i ungdomsfengsel. Wright-familien er bare lettet over at han ble tatt, og at han ikke utgjør en fare for andre barn lenger.

Det er skummelt å tenke på hvorfor denne gutten valgte å tilnærme seg barn flere ganger, og til slutt prøvde å kidnappe en liten gutt…

Uansett, så er Delicia og de andre noen sanne helter! Hadde det ikke vært for at disse to barna og de to tenåringene hadde reagert slik de gjorde, kunne denne historien ha endt veldig annerledes…

SE videoen nedenfor, og DEL dette gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også synes at disse barna var utrolig modige!