22. juli 2024

Babyen er døende. Men når sykepleieren legger tvillingen ned for å ta farvel skjer et MIRAKEL

Det er utrolig å tenke på hvilken effekt andre menneskers nærvær kan ha å si for helsen vår. Du har kanskje opplevd det selv: En person kan få deg til å føle deg rolig og trygg, bare ved å være nær deg. Men visste du at nærhet også kan redde liv?

Sykepleieren i denne hendelsen skrev historie da hun brøt reglene og la en frisk baby inntil dens døende tvilling på sykehuset.

For rundt 20 år siden ble nemlig tvillinger separert når de ble født, fordi man tenkte de var for skjøre til å ligge sammen. Men når tvillingdøtrene til Paul Jackson ble født 12 måneder for tidlig, hadde dette fryktelige konsekvenser.

Tvillingene var begge friske først, men så begynte den ene å få pustevansker. Pulsen hennes sank, og hun begynte å bli blå. Legene prøvde det de kunne, men måtte snart gi opp – lille Brielle ville dø snart.

Da grep sykepleieren Gayle Kasparian inn. Hun snek seg til å gjøre noe som ikke var vanlig i USA på den tiden, og la den friske babyen, Kyrie, inntil den døende tvillingsøsteren sin.

Resultatet?

Det sjokkerte en hel verden.

Kyre la armen rundt din syke søster, og like etter begynte Brielle å vise tegn til bedring. Dette er klemmen som forandret legehistorien i USA.

Om Gayle ikke hadde gjort dette, ville den lille babyen ha dødd. Noen ganger må vi bare gjøre det som føles rett – vi er født med instinkter og vi gjør godt i å følge dem!

SE den fantastiske videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!