Politiet advarer: Om du ser et barn sitte i veien når du kjører – lås dørene øyeblikkelig!

52278

Er det noe som aldri slutter å sjokkere meg, så er det hvor frekke og sleipe kriminelle er.

Disse personene tar stadig i bruk nye metoder for å lure, rundstjele eller skade gode mennesker som ikke har gjort noe galt. Og verst av alt? De bruker vår egen medmenneskelighet imot oss.

Når en 33 år gammel kvinne var på vei hjem fra jobb i North Carolina, USA, sent en natt i januar så hun plutselig noe midt på veien foran henne.

Hun roet farten og når hun kom nærmere så hun hva det var – et lite barn!

Når hun var kommet nesten helt frem til barnet, stanset hun bilen. I samme øyeblikk fikk hun øye på to menn i mørke klær og dekkende luer som nærmet seg henne. Når de kom frem til bilen begynte de å rykke i bildørene, men heldigvis hadde hun rukket å låst dem!

Da så hun også at barnet faktisk ikke var noe barn, men en dukke i barneklær.

Så snart hun skjønte at det ikke var et barn som trengte hjelpen hennes, kjørte hun avgårde så fort hun bare kunne og ringte til politiet og fortalte om veipiratene.

Dessverre, når politiet kom på stedet fant de ikke spor av de lumske mennene.

«Kvinnen kjørte fra dem øyeblikkelig, hvilket er det helt rette å gjøre,» forteller politimannen Jason Wank.

Noen dager senere leder etterforskningen av saken politiet til en gruppe tenåringer, som hadde satt ut dukken som en «spøk». Ifølge dem, hadde de ikke tenkt å stjele noe, men ville bare skremme de som kom forbi.

Uansett hva som egentlig var planen deres, så er advarselen den samme: Ser du noe på midten av veien, så lås dørene dine og vær forsiktig. Virker det mistenkelig, og setter deg i en sårbar situasjon, så er det best å ringe til politiet!

DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook slik at de også blir tipset om dette!