Den pedofile tar 4-åringen og stikker av gårde med henne. Da reagerer 12-åringen LYNRASKT!

432

Det er så mange av oss som ser urett bli begått uten å gjøre noe – men regelen burde alltid være: Hvis du ser noe – si noe!

Enten det er å gripe inn selv, hente hjelp eller ringe til politiet, så kan man faktisk redde liv ved å handle når man ser noe som ikke stemmer, og som får alle indre alarmer til å gå av for fullt.

Det var nettopp det denne 12 år gamle jenta gjorde – og nå takker naboene henne for å ha reddet deres 4 år gamle datters liv.

Amerikanske Jada Miller var ute å lekte på gata utenfor hjemmet sitt. Det er mange barn som bor i området, og hun kjenner de fleste der. Det var da hun så at mannen som bortførte den 4 år gamle nabojenta, Caylee, ikke var pappaen hennes.

Det var ingen voksne ute, og hun ville ikke risikere at han kom seg unna med den vesle jenta, så mens venninnen hennes Trinity løp for å hente jentas foreldre, løp Jada heltemodig etter den voksne mannen.

Hun klarte å ta dem igjen, og grep tak i hånden til 4-åringen, og sa bestemt at de skulle gå hjem.

Da viste det seg at kidnapperen var den 27 år gamle Benjamin, Spasogrevich-Lee som også bodde like i nærheten.

Før hendelsen hadde han også tidligere oppført seg svært merkelig, og pappaen til 4-åringen hadde ringt til politiet på grunn av ham før. Han hadde bl.a. kledd av seg og gjort yoga i bare underbuksa når barna kom hjem fra skolen, og fortalt 4-åringens mor at hun var en forferdelig mamma. Han hadde også stoppet for å prate med flere av barna i nabolaget, og stilt dem spørsmål om kidnapping og voldtekt.

Det kunne derfor ha endt ganske så annerledes om ikke den 12 år gamle heltinnen hadde grepet inn.

SE intervjuet om hendelsen i videoen nedenfor, og DEL historien gjerne med vennene dine på Facebook!