Mannen oppdager en ensom baby i butikken: Ser det ufattelige skje og innser det store alvoret!

1681

Alle barn er verdifulle og fortjener kjærlighet, omsorg og en trygg barndom. Men slik er det dessverre ikke for alle.

I Brasil bor det mange barn alene på gata, men hvordan endte de opp der? Mannen i videoen fikk se dette skje på nært hold…

Ifølge Unicef bor det rundt 7 millioner barn uten foreldre, og mange av disse befinner seg forlatt og alene på gata. Grunnen er noen ganger så hjerteskjærende at foreldrene tvinges til å dumpe barna sine fordi de rett og slett ikke har penger til å klare å forsørge dem.

Den virkeligheten virker kanskje helt fjern for oss her hjemme i Norge, men heldigvis finnes det mange organisasjoner i Brasil som prøver å hjelpe disse forlatte barna. Det finnes blant annet flere ulike typer sentere som åpner dørene sine for dem, slik at de har et sted å sove om nettene, eller kan få medisinsk hjelp om de trenger det. Men det er selvfølgelig ikke noe særlig godt liv for et barn, og gata byr på mange farer.

Dette overvåkingskameraet fanget det grusomme som skjedde i en butikk i Brasil. Man ser en kvinne kikke inn inngangen, og en mann som går inn med en baby på armen. Så setter han ham ned og drar sin vei – uten å se seg tilbake.

 

En mann som sitter like ved skjønner plutselig hva han har vært vitne til når babyen prøver å gå ut av butikken for å finne mammaen sin. Han løper etter den lille gutten for å holde ham trygt inne og tilkaller hjelp.

 

Vaktene kommer, men foreldrene er ikke å finne.

 

Den lille gutten er for liten til å skjønne hva som har hendt, men snart kom også politiet for å ta ham med til sykehuset. Etterpå må han videre til et barnehjem.

Forhåpentligvis kan han bli adoptert av en snill familie og få en ny start på livet.

For en forferdelig ting å gjøre! Vi håper den lille gutten får det godt med en trygg og kjærlig familie, og ikke ender opp på gata som så mange andre barn i Brasil. DEL gjerne dette for å spre oppmerksomhet om disse forlatte barna!