Gutten har fått lov til å velge seg ut en hund fra kennelen: Valget hans sjokkerer ALLE

996

Mange barn drømmer om å få sin egen hund, og de elsker de søte små valpene de kan trene opp helt selv. Denne drømmen skulle gå i oppfyllelse for amerikanske Tristan Reese, da mammaen hans kjørte ham til kennelen for å velge ut en ny bestevenn.

Tristan var overlykkelig da han ankom kennelen, og fortalte passerne at han ønsket seg en firbeint venn som ville kose masse med ham. Øyeblikkelig skjønte de at de måtte introdusere ham for en veldig spesiell liten hund, kalt Shey.

Den lille puddelen hadde blitt forlatt ved kennelen for noen måneder siden av familien sin. De skulle flytte, men ville ikke ta ham med seg.

Helsen hans var absolutt ikke god da han først ankom kennelen. Det ble tydelig at han aldri hadde blitt tatt til en veterinær før i hele sitt 14 år gamle liv, tennene hans var råtne, og han var nesten blind.

Veterinæren kunne verken redde tennene eller øynene til hunden, og fant i tillegg ut at han var helt døv på begge ørene. Passerne på kennelen fryktet øyeblikkelig det verste: Shey kom aldri til å få noen ny familie, siden alle som kommer kun velger unge, friske hunder.

Men da Shey og Tristan møttes for første gang skjønte alle at to tvillingsjeler hadde funnet hverandre. Shey ble plassert på fanget til Tristan, og der ble han værende gjennom hele besøket. Han koste seg inntil Tristan og nøt kosen han fikk fra den unge gutten.

«Shey er supersøt og har alltid lyst til å være nær mennesker,» forteller passeren til Tristan og mammaen hans. Tristan hadde allerede bestemt seg for hvem han ville ta med seg hjem.

Passerne fortalte Tristan at det var mye han måtte huske på når det kom til hvordan han skulle passe på Shey, og Tristan dro øyeblikkelig frem en notatbok for å notere ned hvert ord.

Etter at passerne hadde sett hvor kjærlig og forsiktig Tristan behandlet Shey, var de mer enn klare til å sende den gamle puddelen avgårde med sin nye eier.

Så hadde plutselig Tristan og mammaen fått seg et nytt familiemedlem! Shey fant seg øyeblikkelig til rette hjemme hos dem, og føler seg tryggere enn noen sinne i armene til Tristan.

Det er ikke bare de unge, friske valpene som fortjener gode, trygge hjem. Syke, gamle hunder er minst like gode bestevenner, og barn kan lære så mye av å ta vare på hunder som Shey.

Godt å se at Tristan viser så mye omsorg og ansvar i en så ung alder! Nå håper vi at Tristan og Shey får mange fine stunder sammen fremover!