Mammaen ser sønnen stå på knærne foran tavlen i butikken. Må tørke TÅRENE når hun ser hvorfor:

887

Det er mange barns største skrekk å miste mammaen sin i matbutikken, og det er også utrolig stressende og skummelt for foreldrene. Det var nettopp dette som skjedde med mammaen og sønnen hennes i denne historien, men stresset endte med et øyeblikk som nå har blitt delt over hundre tusen ganger på Facebook.

Mens mammaen og sønnen hadde vært på handletur hadde sønnen vandret bort fra henne på egen hånd. Så snart hun oppdaget at sønnen var borte, fikk hun panikk og begynte å løpe rundt for å lete etter ham.

Noen få minutter senere ser hun ham: Han sitter på knærne foran en tavle med noen postere på. Mammaen blir forvirret og skjønner ikke hva det er han holder på med, men så går hun nær nok til å lese hva som står:

«Hvert sekund teller.»

Slike plakater finnes ofte rundt omkring i USA, der de henger opp bilder av savnede barn i området.

Sønnen hadde fått øye på tavlen da han hadde gått rundt alene, og skjønte at barna var savnet. Da bestemte han seg for å ha et stille minutt for dem, og be en stille bønn om at de skulle bli funnet i god behold.

Denne gutten er knapt ti år gammel, men forsto likevel den fryktelige situasjonen de savnede barna var i, og bestemte seg for å hjelpe på den eneste måten han kunne.

Mammaen delte bildet på Facebook, og det ble snart delt videre av hundretusener av mennesker. Mange kommenterer at de skal be med ham, og andre sier at han er et utrolig godt menneske som tenker på andre.

Man føler seg kanskje som en «dårlig» forelder når man mister barnet sitt i butikken (noe som kan skje alle), men bildet viser virkelig hvor vellykket hun egentlig er som mamma: Hun har helt tydelig klart å oppdra en sønn som har uendelig mye omtanke og kjærlighet for andre.

DEL gjerne denne fine historien med vennene dine på Facebook!